Podijeli objavu

Stigli smo do još jedne nedjelje i zbrajanja vaših glasova na našim Top listama. Pa ste tako u prvih pet Domaće top liste ovog tjedna smjestili, na prvo Filipa Pintara i njegov singl ‘Zajedno’.

Na drugo mjesto skočio je Jakov Mađarić i ‘Kišobran’, dok su na trećem GEA i ‘Pjesma ljubavna’. Na četvrtom su Heidi šeće psa i ‘Njegova mačka’, a Dienne se ovog tjedna sa pjesmom ‘Danas vidim boje’ nalazi na petom mjestu.

Prijedlozi za koje možete glasovati idućih sedam dana su Mia Negovetić ‘Mali dio neba’ i Nikolina Tomljanović ‘Daleko’.

Nikolinin singl ‘Daleko’ dobio je i svoju video verziju. Predivne lokacije Parka prirode Učka odlično su se uklopile u priču o zaljubljenosti, mladenačkoj ljubavi koja nema uvijek sretan kraj. Bez obzira na ishod, sve su to životna iskustva uz koja rastemo, učimo, razvijamo se. Ljubav je ovaj put bila inspiracija i za Uršulu Tolj, autoricu teksta, koja o pjesmi kaže: „To je tužna i sretna pjesma u isto vrijeme. Tužna jer govori o prvoj ljubavi koja je možda preolako bila odbačena, a sretna jer se ona ipak pamti i ostaje u nama zauvijek. Jako mi je drago da se Nikolina pronašla u pjesmi i otpjevala ju kao da ju je ona napisala, iskreno, iz srca.“ Nikolina je s pjesmom ‘Daleko’ nastupila na ovogodišnjim 21. Večerima dalmatinske šansone.

Talentirana Riječanka nastupila je na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, a to joj je bilo posebno emotivno iskustvo jer je pjesmu „Mali dio neba“ posvetila djedu za kojeg je bila iznimno vezana, a i sam nastup održao se na trgu na kojem je u djetinjstvu živio njezin djed. Mia je odnijela dvije nagrade, za debitanticu te drugo mjesto publike te nagradu za najbolji aranžman koja otišla je u ruke Olje Dešića za istu pjesmu.

Na Stranoj top listi ovog tjedna na prvom mjestu nalazi se Lenny Kravitz sa singlom ‘Low’.

Na drugom je Ariana Grande i ‘God Is a Woman’, dok su na trećem Calvin Harris & Dua Lipa sa pjesmom ‘One Kiss’. na četvrtom Florence + the Machine ‘Sky Full Of Song’, a na petom Jonas Blue ft. Jack & Jack i ‘Rise’.

Prijedlozi:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂