Podijeli objavu

Malo pomalo i stigli smo do posljednje Domaće i Strane top liste našeg portala. Iduće nedjelje biramo PJESMU GODINE!

Ovaj tjedan ne razlikuje se od prošlog bar što se tiče prvog mjesta. Vi ste ju tamo zadržali svojim glasovima. Ona je Dienne, a pjesma je ‘Danas vidim boje’.

Na drugom mjestu je Meri Andraković ‘Nije kriva muzika’, a na trećem Mia Negovetić ‘Mali dio neba’. Na četvrtom mjestu nalaze se Heidi šeće psa ‘Uzalud’, dok je na petom mjestu Filip Pintar i ‘Blago svijeta’.

U TOP 20 ušla je Ivana Kindl sa singlom ‘Budi mi blizu’, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do nedjelje 6. siječnja:

Nakon ”Tajno” i ”Da”, ”Šala” je treća u nizu koja nastavlja uspješno svoj autentični glazbeni smjer multitalentiranog Saše Lozara. Novu pjesmu Saše Lozara prati šaren i dinamičan spot koji spaja zabavne s ironičnim i banalnim situacijama. Kombinirajući humoristične situacije, spot spaja nestvarne situacije kroz podijeljene ekrane koji međusobno imaju veze, ali uglavnom u mašti.

„Još si sve u meni“ donosi nam poljupce, smijeh i vrtlog emocija u pitoresknom Ozlju. Za ovu snažnu i osjećajnu pjesmu prožetu vrtlogom emocija, snimljen je i spot u predivnom ambijentu uz rijeku Kupu u Ozlju pod redateljskom palicom Darka Drinovca.Glavna akterica u spotu je predivna Sara Sečan te poznate hrvatske YouTuberice Lorin Nukić, Veronika Rosandić i Anđela Šimunović.

Poredak Strane top liste izgleda ovako. Na prvo mjesto vratila se Ariana Grande sa singlom ‘God Is a Woman’.

Na drugom je Barbra Streisand ‘Don’t Lie To Me’, a na trećem George Ezra ‘Shotgun’. Na četvrtom je Hozier ‘Nina Cried Power’, a na petom Jason Derulo x David Guetta ‘Goodbye’.

Evo i prijedloga:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂