Podijeli objavu

Tiani sa pjesmom ‘Wonder’ zadržala se zahvaljujući vašim glasovima, i ovog tjedna na prvom mjestu naše Domaće top liste.

Drugo i treće mesto također je ostalo isto. Tamo su i ovog tjedna Filip Pintar sa singlom ‘Ti si dar s neba’ te Heidi šeće psa i ‘Vuk’. Na četvrtom su, mali skok u odnosu na prošli tjedan, napravili Kristina Boban i Tomislav Marić u pjesmi ‘Nije grijeh’, dok je na petom Dienne i ‘Danas vidim boje’.

Novi ulaz u Domaćoj top listi zaslužio je Matt Shaft i njegova stvar ‘Klinka’. Vrlo prepoznatljivog i pitkog zvuka, “Klinka” ostavlja dojam kvalitetnog i obećavajućeg domaćeg pop zvuka. Moderni radiofonični zvuk, zanimljivi aranžman te jednostavne i lako pamtljive melodije su samo jedne od kvaliteta koje krase “Klinku”.

Kao i uvijek za vas imamo i dva prijedloga. Do iduće nedjelje možete glasovati za ove dvije suradnje. To su Kameny ft. Iva Ćurić – ‘Sjajiš’ te Sergej Ćetković ft. Jana – ‘Bar da odeš’.

Poznati DJ Kameny (Tomislav Jelić) predstavlja novi singl ‘Sjajiš’. U novoj pjesmi gostujući vokal je mlada Đakovčanka Iva Ćurić koju je publika imala prilike upoznati na CMC festivalu 2016. godine.

“Bar da odeš” nova je hit balada velike regionalne zvijezde Sergeja Ćetkovića u kojoj mu se pridružila slovenska pjevačica iznimnog glasa Jana, pobjednica slovenske inačice showa “Supertalent” i pjevačica u grupi Neverne bebe. Sergej i Jana emotivno su iznijeli pjesmu koja opisuje bol uzrokovanu prekidom ljubavnog odnosa zbog treće osobe. Životni stihovi i očaravajuća glazba Sergejevo su djelo koje će nesumnjivo doprijeti do publike navikle na vrhunska ostvarenja ovog popularnog glazbenika koji ne prestaje oduševljavati cijelu regiju koncertnom turnejom “Moj svijet”.

Strana top lista ovog tjedna izgleda ovako. Na prvom mjestu ima promjene. Tamo se sada nalaze The Chainsmokers i njihov singl ‘Sick Boy’.

Na drugom mjestu je suradnja Eminema i Ed Sheerana u pjesmi ‘River’. Na trećem su Imagine Dragons i ‘Next To Me’ dok je na četvrtom Meghan Trainor i ‘No Excuses’. U top pet ovog tjedna našao se i Parov Stelar sa odličnom novom stvari ‘Taking Over’.

Sam Smith i ‘Pray’ novi je ulaz u Stranoj top listi.

Prijedlozi ovog tjedna su Zayn – ‘Let Me’ i Florence + the Machine – ‘Sky Full Of Song’.

Zayn je proteklih dana na svojim društvenim mrežama trailerima najavio zanimljiv spot. ‘Let Me’ je u manje od sat vremena na YouTubeu pogledan više od 200.000 puta! Laganica “Let Me”, bit će objavljena na nadolazećem, drugom albumu.

Bez ikake najave, Florence Welch nas je zajedno sa svojim mašinama ugodno iznenadila objavom nove pjesme – ‘Sky Full Of Song’! Nova je pjesma predstavljena povodom skorašnjeg Record Store Day-a, 21. travnja, te će biti objavljena kao 7” vinil. Dok čekamo vinilno izdanje, pjesma je već dostupna u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot, redatelja A.G. Rojasa.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici.