Podijeli objavu

Prvo mjesto na našoj Domaćoj top listi zadržala je Diene i ‘Danas vidim boje’.

Na drugom su Klapa More i ‘Nije vrijedno sine moj’, dok je na trećem ‘Blago svijeta’ Filipa Pintara. Na četvrtom mjestu nalaze se Heidi šeće psa ‘Uzalud’, a na petom je Tiani i ‘Bad Enough For You’.

U Top 20 ušli su Bobo & Saša Antić sa singlom ‘E, moj Damire’, a evo i ovotjednih prijedloga:

Radiofonik se zajedno s I BEE i TT-om na velika vrata vraća na glazbenu scenu jer kažu da im je dosta dosade i da je vrijeme za nestvarnu količinu dobrog funky disko ritma. Iz glazbenog studija sele u disko klubove, na radio stanice, televizije, ali pazite – najavljuju gerila nastupe na najneočekivanijim mjestima, možda dođu i u vaš grad pa budite spremni.  Zanimljivo je da je po prvi puta Ivana u spotu okupila tri muške generacije obitelji Banfić, oca Ivana, brata Nevena te nećake Brunu i Filipa, sve vrsne glazbenike, a pridružio im se i njen sin Jan.

‘Golub Dinko’ riječkog sastava Let 3 objavljen je davne 2000. godine na albumu ‘Jedina’.<
Devetnaest godina kasnije i to ususret četvrtom izdanju sada već tradicionalnog Antivalentinova, dobio je novo ruho i postao ‘Golub Vaso’. U novom se aranžmanu riječkim rockerima, uz marriache El Combo, pridružio  i vrhunski desničar, najbrži trzaj u speed metalu, duša od čovjeka i rocker velikog srca – Vuco!

Iako do sada nisu imali prilike pjevati zajedno, Damir Martinović Mrle kaže kako nije trebalo dugo da Vuco pristane na suradnju:

„Dogovor je pao iz prve. Nije ga trebalo puno nagovarati, nekako mislim da je i on priželjkivao jednu ovakvu suradnju. Čuli smo se i odmah složili oko svega. Lako je to kad se mi volimo i razumijemo, ali i cijenimo“  – kaže Mrle.

Calvin Harris & Sam Smith zadržali su se na prvom mjestu na Stranoj top listi sa svojim singlom ‘Promises’.

The Chemical Brothers ‘Free Yourself’ nalaze se na drugom, dok je na trećem ‘Happier’ Ed Sheerana. Eminem ‘The Ringer’ je na četvrtom, a na petom mjestu ovog tjedna nalazi se Hozier i ‘Nina Cried Power’.

Prijedlozi ovog tjedna su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂