Podijeli objavu

Tjedan po tjedan iznova zbrajamo vaše glasove i tako kreiramo Domaću i Stranu top listu. Tako ste i ovog tjedna na broju jedan sa 300 glasova zadržali vašu omiljenu Meri Andraković ‘Nije kriva muzika’.

Na drugo sa posljednjeg mjesta ‘skočio’ je izvrsni vokal Dino Purić sa singlom ‘Ti’, dok je na trećem Dienne ‘Danas vidim boje’. Dante ft. General Woo & Matija Dedić sa ‘Analognom trakom’ nalaze se na četvrtom mjestu dok Heidi šeće psa na petom sa ‘Njegovom mačkom”.

U Top 20 kao prošlotjedni prijedlog ušla je pjesma Bože Vreće ‘Dragi’.

A za ove prijedloge možete glasovati do iduće nedjelje. Filip Pintar ‘Blago svijeta’ i Edo Maajka ‘Otrov’.

Izgraditi samopouzdanje, biti svjestan svojih vrlina i mana, raditi na sebi i povezati se sa sobom, najteži su procesi u ljudskom osobnom rastu i odrastanju. Upravo o toj potrazi govori dvadesetogodišnji glazbenik, Filip Pintar, u svojoj novoj pjesmi naslova “Blago svijeta” – večernji.list

Edo Maajka predstavio je novi singl i spot. Riječ je o pjesmi “Otrov” u kojoj se Edi u kreativnom proscesu muziciranja pridružio i Dino Šaran koji je gostujući izvođač na singlu.
Ljubavna je to pjesma koja govori o odnosu dvoje ljudi, pogreškama u komunikaciji i načinima rješavanja konflikata u partnerskoj vezi. I ovaj puta je Edo Maajka u pjesmu utkao dio osobnog iskustva čime skladba dobiva na emocionalnoj snazi i iskrenosti. “Jako sam zadovoljan pjesmom, pjesma je jako iskrena, snažna, pdonosi jedno iskustvo kroz koje sam i sam znao prolaziti.”

U Stranoj Top listi imamo promjenu na prvom mjestu. Tamo se vratio Eminem sa singlom ‘The Ringer’.

Na drugom mjestu su Jonas Blue ft. Jack & Jack ‘Rise’, a na trećem Justin Timberlake ft. Stapleton i ‘Say Something’. Četvrto mjesto ovog tjedna zauzeli su Maroon 5 Feat. Cardi B sa singlom ‘Girls Like You’, a na petom Rod Stewart i ‘Didn’t I’.

Prijedlozi ovog tjedna su ZAZ ‘Demain c’est toi’ i Clean Bandit feat. Marina & Luis Fonsi ‘Baby’.

Izuzetna francuska pjevačica ZAZ koja je do sada u Hrvatskoj nastupala u Domu sportova i Pulskoj areni vraća se na scenu klavirskom baladom „Demain c’est toi“ (Sutra, to si ti), tj. ljubavnom pjesmom djetetu koje tek treba biti rođeno, a koji je napisao popularni Gael Faye.

Novi hit Clean Bandita u fokus dovodi izvrsnu Marinu & Diamonds, kao i zvijezdu latinske scene Luisa Fonsija. Zanimljivost oko pratećeg video spota za pjesmu „Baby“ jest da su objavljene dvije verzije. Jedna je standardnog horizontalnog formata, a druga uspravnog za pregledavanje na pametnim telefonima.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂