Podijeli objavu

141 vaš glas bio je dovoljan da pjesma ‘Na kraju’ Antonije Dore ovaj tjedan zavlada našom Domaćom top listom.

Na drugom mjestu je sve popularniji sing ‘Ne može’ za koji je kriv Vojko V. Na trećem je Toni i ‘General bez činova’ dok je na četvrtom Jacques sa singlom ‘Sam’. Na petom mjestu ovog tjedna nalazi se David Temelkov i ‘Balerina od stakla’ s kojom je nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje su Jure Brkljača – ‘Što osjećaš ti’ i Opća opasnost ‘Da je Bog dao’.

Odavno je otvorio svoje srce i dušu, zbog čega su ga brojni fanovi zavoljeli iz prve. Emocije, živopisni tekstovi, pa i pokoja suza, jednostavno su dio dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta Jure Brkljače, zbog čega ga posebno obožava ženski dio publike. Nova pjesma i video spot ‘Što osjećaš ti’, slobodno možemo reći, istinski je ljetni hit, plesnog ritma, prepuna ‘živih’ boja i pozitivne energije.

Jedan od najboljih rock ‘n’ roll bendova u Hrvatskoj, Opća Opasnost, već su poznati po rock baladama, a sada predstavljaju novu poslasticu za sve ljubitelje njihovog zvuka, “Da je Bog dao” koja je pravi nasljednik hitova poput “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Za svaku tvoju suzu” i “Tvoje ime čuvam”. I za novu pjesmu glazbu i tekst je radio dugogodišnji suradnik i prijatelj benda Mario Vestić, dok je cijela Opća Opasnost radila zajedno na aranžmanu. Sve je snimano, miksano i producirano u Studiju “MAK” u Gradištu kod Branimira Jovanovca – Banija.

Na Stranoj top listi stvari izgledaju ovako. Prvi su ovog tjedna Backstreet boys i ‘Don´t Go Breaking My Heart’.

Na drugom mjestu je suradnja Calvin Harris & Dua Lipa u singlu ‘One Kiss’ dok je na trećem Camila Cabello i ‘Never Be The Same’. Na četvrtom je Portugal. The Man i ‘Feel It Still’, a na petom Jennifer Lopez i ‘El Anillo’.

Prijedlozi ovog tjedna su Shakira & Maluma – ‘Clandestino’ i St. Vincent – ‘Fast Slow Disco’

Latino zvijezde Shakira i Maluma objavili su novi zajednički singl “Clandestino”. Shakira i Maluma su već surađivali na pjesmi “Chantaje” koja ima više od 2 milijarde pregleda na YouTubeu, a bila je i #1 na Billboardovoj top listi “Hot Latin Songs”.

St. Vincent nam predstavlja remiks vlastite pjesme „Slow Disco“, pod novim nazivom – „Fast Slow Disco“! Kako i samo ime kaže, pjesma je zaživjela u potpuno novom ruhu, a svoju premijeru doživjela je na Coachelli ove godine. St. Vincent trenutno je na svjetskoj turneji, a hrvatska publika moći će je slušati na ovogodišnjem INmusic festivalu, u utorak 26. lipnja!

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici i automatski se pokreću kada posjetite naš web.

Budi uz – Portal koji se sluša. 🙂