Podijeli objavu

Novi tjedan za jednog od naših najuspješnijih glazbenika nije mogao bolje početi. Još jedna potvrda dosadašnjeg rada i iznimne karijere, stigla je na adresu Tonyja Cetinskog.

Hrvatska diskografska udruga, objavila je listu najemitiranijih izvođača u prošloj, 2019. godini.

Tony Cetinski, tako se našao na drugom mjestu, odmah iza jedinstvenog i nikada prežaljenog Olivera Dragojevića, koji je na samome vrhu.

Svoju sreću zbog spomenutog priznanja, kada su u pitanju najemitiraniji za prošlu godinu, Tony nije skrivao, ‘Biti uz bok najvećem svih vremena Oliveru Dragojeviću, za mene je enormna čast, među najemitiranijim izvođačima u 2019. godini!
Eto, zašto ja uvijek govorim o svojoj publici i zahvaljujem. Čestitam naravno i ostalim kolegama poput Gibonnija, Parnog Valjka, Nine Badrić, Massima i ostalih.

‘Hvala vam ljudi svima, ali i glazbenim urednicima, svih radijskih i televizijskih kuća.
Hvala vam od srca. Hvala i mojoj diskografskoj kući Hit Records. Velika je čast kada stigne, jedna ovakva službena potvrda, biti ni manje ni više odmah nakon najvećeg Olivera Dragojevića.

Hvala vam 100 puta dnevno!
#samoljubav #samopozitiva
Voli Vas Tony’
, istaknuo je

Da je ljubav publike i glazbenika uvijek bila nešto najvažnije u njegovoj karijeri, Tony nikada nije skrivao, a upravo kroz sve ove godine ta ista publika, bila mu je, jedan veliki vjetar u leđa za sve što je radio.

Hit Records od srca čestita Tonyju Cetinskom na priznanju, te jedva čekamo vidjeti kakva nam je sve iznenađenja pripremio u mjesecima pred nama.