Podijeli objavu

Nebrojeno puta do sada, Tony Cetinski pokazao se velikim čovjekom sa još većim srcem. Nikada nije odbijao pomoći onima kojima je to najpotrebnije, pa tako ni ovoga puta. Tony će odraditi ono što najbolje zna, a to je izniman koncert, koji će se održati u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije ‘Korak u život’, 07.07. na gornjogradskoj ljetnoj pozornici Amadeo u Zagrebu.

Foto: John Pavlish

Sav prihod donira se akciji u organizaciji Rotary Cluba Zagreb – Kaptol, a namjena je omogućiti nastavak školovanja djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.Akcija ‘Korak u život’ održava se od 2008. godine, od kada se svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Sam Tony na press konferenciji u Zagrebu, nije krio zadovoljstvo što je dio jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija, ‘Biti će to, akustičan nastup, prilagođen predivnom prostoru, a kombinirati ću svoje i obrade stranih pjesama. Mislim da to publika nema često prigodu slušati. Još uvijek pamtim naše prijašnje iznimno uspješne suradnje, i to su ono što se kaže pobjedničke situacije. Ne samo što smo prikupili puno novca i direktno pomogli ovoj djeci, što je i najbitnije, nego smo svi zajedno uživali. Lijepo je kada čovjek može uživati u tome što radi, a ujedno se osjeća dobro kada zna da je konkretno uspio pomoći u nečemu, tako da ću se uvijek odazvati ovakvim akcijama.’

Promo Hit Records

Ne propustite stoga ovu posebnu glazbeno humanitarnu priču, a svi zajedno učinit ćemo dobro djelo. Koncert Tonyja Cetinskog u sklopu akcije ‘Korak u život’, održat će se 07.07. u 21:00 sat, na ljetnoj sceni Amadeo, u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj ulici.

Ulaznice možete nabaviti putem Eventima.