Tony Cetinski s pjesmom ‘Čudu se nadam uzalud’ u vrhu HR top 40

by lis 28, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Nakon što je među prvima objavio gdje će ove godine nastupiti u Silvestarskoj noći, gradu Rabu, novi tjedan, donio je još jedno zadovoljstvo Tonyju Cetinskom.

Emotivna balada ‘Čudu se nadam uzalud’, kao uostalom i sve pjesme s aktualnog albuma ‘Kao u snu’, naišla je na odličan prijem kod publike i struke. Sve to, skladbu je u kratkom roku dovelo u vrhove slušanosti. Tako na najnovijoj nacionalnoj top list HR top 40, ‘Čudu se nadam uzalud’ zauzima odlično peto mjesto.

O kvaliteti Tonyjevih pjesama ne treba posebno govoriti, ali činjenica da je uz ‘Čudu se nadam uzalud’ i prijašnji hit ‘Svaka tvoja laž’ još uvijek na top listi, govori samo za sebe.

Uz sve to, regionalna i svjetska turneja #samoljubav, jedan je od najposjećenijih glazbenih događaja u ovoj godini, a za koncerte se uredno traži mjesto više.

Jedno je sigurno, Tonyjev nemirni duh i veliko srce nikada ne miruju. Glazbenik koji vječito sa svojom ekipom radi na nečemu novome i trudi se biti što bolji, iznenađuje nas iz dana u dan.

Dok čekamo novo iznenađenje iz kreativne radionice Tonyja Cetinskog i najavljene koncerte 22.11. u klubu Central u Splitu, te 30.11. u zadarskom Arsenalu, uživajte u aktualnom hitu ‘Čudu se nadam uzalud’, koji će zasigurno još dugo ‘vladati’ eterom.