Podijeli objavu

Jedan od najvećih, najuspješnijih i najtraženijih glazbenika, 2020., započeo je na fenomenalan način. Rijetki se glazbenici mogu pohvaliti nominacijama za najuglednije regionalne glazbene nagrade, a Tonyju Cetinskom, upravo je to pošlo za rukom.

Popis od pet prestižnih nominacija za nagrade, u svakom slučaju je impresivan, i potvrda je njegove tridesetgodišnje glazbene vrijednosti, ali i kontinuiranog rada.

Nakon što je prošle godine proglašen za najboljeg muškog izvođača, Tony je i ove nominiran za jednu od najprestižnijih regionalnih glazbenih nagrada Music Awards Ceremony. Nominaciju u kategoriji najboljeg koncerta, donijela mu je megapopularna turneja #samoljubav, koja je odavno prešla regionalne granice i postala svjetska. Glasanje je još uvijek u tijeku, a spektakularna dodjela održati će se 27.01. u Beogradu.

Pored MAC-a, Tony je nominiran i za medijsku nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji pjevača godine.

Za istu titulu, glazbenika godine, nominiran je i od strane Večernjeg lista u prestižnom projektu Večernjakova ruža.

Hrvatska diskografska udruga i RTL Televizija, nominirali su ga za muškog izvođača godine za nagradu Top.HR Music Awards. Riječ je o najemitirajnijim izvođačima u 2019. godini, a Tony se našao u izabranom društvu pet najboljih.

Kraj mjeseca, donosi izbor za još jednu posebnu nagradu. 29.01. u zagrebačkoj City Plazi saznat ćemo, koja je pjesma godine, u izboru Narodnog radija. Tony je u Danu najbolje domaće glazbe, nominiran je prošlogodišnjim hitom ‘Čekam te‘, koja dolazi sa njegovog aktualnog, najprodavanijeg albuma ‘Kao u snu’.

‘Veliko hvala svima koji ste mi, po ne znam koju godinu zaredom, dali čast da budem nominiran. U ovom poslu se i nakon trideset godina iskustva uvijek iznova veselim, kada kolege i publika iskažu svojim glasovima jasno mišljenje, kao i potvrdu svega što sam radio, radim i što ću raditi.

Bez publike i suradnika ne bi bilo ni Tonyja. Hvala vam još jednom.

Vidimo se na mojem najvećem slavlju. Veseli me što ću svojih trideset godina stvaranja i svoj rođendan proslaviti na najbolji mogući način, koncertom u Areni Zagreb 30.05.2020..’, poručio je Tony.

Ulaznice za koncert u Areni Zagreb 30.05., u prodaji su putem sustava eventim.hr.

Uz sve navedeno, već sada možemo zaključiti kako će i 2020., biti u znaku Tonyja Cetinskog.