Home Vijesti Domaća glazba Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača na humanitarnom koncertu u Rijeci

Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača na humanitarnom koncertu u Rijeci

0
Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača na humanitarnom koncertu u Rijeci
Foto: Martina Japundžić

Pokazati srce i pomoći onima, kojima je najpotrebnije uvijek je najljepše. Upravo to napraviti će narednog petka 29.5., naši glazbenici u Rijeci.

U velikom finalu ovogodišnje akcije ‘Sve za našu djecu’, Udruge “Riječko srce”, na prigodnom unplugged koncertu na Trgu Riječke rezolucije nastupiti će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača.

Zbog epidemioloških mjera Trg u Rijeci neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta, već je riječ o koncertu u posebnoj atmosferi, koja vjerujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sto pedeset sretnika na sjedećim mjestima, ili oni koji će prijenos koncerta pratiti uživo putem Kanala Ri uživati će u uspješnicama Tonyja, Mie, Marka i Jure. Sve njih ne treba posebno predstavljati, jer riječ je o imenima koja su već svima poznata.

Ovo je ujedno prigoda da nakon dužeg vremena, uživate u live nastupu aktualnog dobitnika Večernjakove ruže za glazbenika godine Tonyja Cetinskog i njegovim brojnim hitovima, uključujući aktualni ‘Dom’.

Foto: Facebook

Mia Negovetić uz već poznati repertoar zasigurno će otpjevati pjesmu o sreći, ljubavi i svijetu u kojem nema razloga za tugu ‘Bajka’, posebno napisanu za humanitarnu akciju ‘Sve za našu djecu’.

Pobjednik ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala Marko Kutlić, razveseliti će vas pjesmama sa hvaljenog i uspješnog, aktualnog albuma prvijenca ‘U kapi tvoje ljubavi’, koje su odreda u vrhovima aktualnih top lista.

Foto: Martina Japundžić

Novi izvođač godine i dobitnik nagrade Top.HR Music Awards, Jure Brkljača kao i uvijek oduševiti će svojim hitovima, ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Lipa’, ‘Hajde nazovi me’ ili aktualnim duetom s Tonyjem Cetinskim, pjesmom Miroslava Rusa ‘Ovo je istina’.

Podsjetimo još jednom, nakon dužeg vremena, koncert u kojem ćemo svi uživati i napraviti prije svega dobro djelo. Tony Cetinski, Mia Negovetić, Jure Brkljača i Marko Kutlić, petak 29.05. u 20:00 sati, u Rijeci nastup u sklopu završnice humanitarne akcije ‘Sve za našu djecu’, Udruge “Riječko srce”. U akciju se možete uključiti i Vi, gestom koja će sigurni smo pomoći – pozivom na broj 060 9009.