Tony Cetinski koncertom za pamćenje oduševio publiku na tvrđavi sv. Mihovila!

by kol 15, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Kao što je i najavljivao, Tony Cetinski sinoć je najljepšu pozornicu Jadrana ispunio ljubavlju i odličnom svirkom.

Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a sretnici koji su bili dio dugo očekivanog koncerta rasprodanog mjesec dana unaprijed, svjedočili su glazbenoj čaroliji pod zvjezdanim nebom.

Foto: Hrvoje Banić

Već na prvoj pjesmi, posjetitelji su se digli na noge i pjevali najdraže pjesme, nove ali i stare, uz koje dominiraju emocije, te odlična zabava pod vodstvom ljubavi. Jedinstveni ambijent dodatno je podigao atmosferu tako da je nevjerojatna trosatna povezanost Tonyja i publike proletjela u trenu.

‘Uvijek mi je čast zapjevati u ovom predivnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila sa svojom publikom bez koje ovo sve što radim ne bi bilo moguće, a koja je i ovoga puta
pokazala koliko ima otvoreno srce i to me beskrajno raduje. Još jedan poseban koncert iza nas, gdje smo u pjesmi svi zajedno ponovo postali jedno u ritmovima ljubavi. Što još reći, hvala svima i jedva čekam ponovni susret’, poručio je Tony Cetinski.

Foto: Hrvoje Banić

Istinski romantičar i u Šibeniku je opravdao ulogu velemajstora najznačajnijih regionalnih koncertnih prostora. Nevjerojatnu karijeru sa posebnim zadovoljstvom pretvara u savršeni koncertni program koji oduševljava. Pritom neiscrpnom energijom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Sve ove godine Tony cijelim srcem živi glazbu, a brojne nagrade, rasprodani koncerti, hitovi koji ne silaze sa vrhova top lista, tek su jedna velika potvrda.

Foto: Hrvoje Banić

Ipak ponajviše od svega, najveća su mu nagrada, osmijesi i zadovoljna lica ljudi kada koncert završi. Stoga uz još jedno veliko hvala i ‘Volim vas od srca’, svojoj vjernoj publici na svim godinama podrške i ovoga puta poručuje #samoljubav!