Tony Cetinski koncertom na prepunom Tašmajdanu, potvrdio #samoljubav!

by lip 23, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Jedno od najvećih kultnih koncertnih mjesta u regiji, beogradski stadion Tašmajdan, sinoć je svjedočio slici, koja se opisuje u dvije riječi – #samoljubav.

Foto: Nemanja Dedović

Tony Cetinski zajedno sa svojim bendom tamošnjoj publici, na prepunom Tašmajdanu, pod zvjezdanim nebom, odužio se na najbolji mogući način, vrhunskom svirkom, koja je trajala tri sata.

Prepun energije, ali i prije svega ljubavi, na svoj prepoznatljivi način, pjevač je svima okupljenima ponudio ono najbolje od sebe i još jednom pokazao, zašto je jedan od najvećih glazbenika, posljednjih desetljeća.

Foto: Nemanja Dedović

Kao i na dosadašnjim koncertima u sklopu turneje #samoljubav, i za ovaj se tražila ulaznica više, čime je potvrđena dugogodišnja ljubav Tonyja i obožavatelja svih generacija.

Posebno emotivan trenutak večeri, bio je kada je Tony najavio pjesmu ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, autora Miroslava Rusa, a koju je i ovoga puta, posvetio svojoj velikoj ljubavi i kako sam kaže anđelu, supruzi Dubravki.

Foto: Nemanja Dedović

Tijekom cijelog koncerta, Tony je ponavljao kako je ljubav najbitnija stvar u životu i ono što nas pokreće, a publika je na to uzvraćala gromoglasnim pljeskom, ali i skandiranjem ljubav, ljubav.

Iako je bila najavljena kiša, vrijeme je u potpunosti išlo na ruku Tonyju i cijeloj ekipi, pa je tako koncert protekao u veličanstvenoj atmosferi, nakon kojega je uslijedila kiša.

Foto: Nemanja Dedović