Tony Cetinski izazvao vatromet emocija i srušio rekord posjećenosti Špancirfesta!

by ruj 1, 2019Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Savršenijeg koncerta i izvođača za veliku završnicu ovogodišnjeg Špancirfesta u Varaždinu, nije se moglo ni zamisliti.

Tony Cetinski nastupio je na glavnoj pozornici u Starom gradu, a malo je reći kako je to bila fenomenalna večer. Mjesta se nije moglo naći ‘ni za lijek’ a iz Turističke zajednice Varaždina potvrdili su kako je Tony oborio rekord posjećenosti ovogodišnjeg Špancirfesta.

Sinoćnji, gotovo trosatni nastup, bio je savršeni nastavak, sada već svjetske turneje #samoljubav. Publika u Varaždinu pretvorila se u jedan veliki zbor, pjevajući i plešući uz najveće hitove. Tony im je vratio fantastičnim koncertom koji je bio presjek njegove tridesetogodišnje karijere.

Foto: Mario Draušnik

Fanovi su ga dva puta vraćali na bis, ali ono što je definitivno obilježilo večer bila je Tonyjeva uloga Kupida ili jednostavno, ljubavnog posrednika.

Prvo je na pozornici uz Tonyjevu asistenciju i pjesmu ‘Kada žena zavoli’, Luka zaprosio Asju, koja prvo nije mogla vjerovati što se događa, a onda je naravno pristala. Tu iznenađenjima i činjenici, da je u Varaždinu bila prava večer ljubavi, nije bio kraj.

Foto: Mario Draušnik

Nakon svega Tony je preuzeo i ulogu ‘mirotvorca’ uspjevši pomiriti ljubavni par, Vanju i Mirjanu, koji su se posvađali gotovo do prekida. Par se uz njegove pjesme i asistenciju pomirio.

Foto: Mario Draušnik

Nakon spektakla u Varaždinu, Tony i njegova vrijedna ekipa zaputili su se u njegov Rovinj, gdje ih već večeras očekuje nastup na Rovinjskoj noći.

Foto: Mario Draušnik