Podijeli objavu

Glazbenik besprijekorne karijere, čije je ime sinonim vrhunskog pjevanja i koncerata, Tony Cetinski, po prvi će puta održati veliku inozemnu turneju.

Amerika i Kanada s nestrpljenjem očekuju dolazak čovjeka koji je tijekom tridesetogodišnje karijere ostvario niz fantastičnih uspjeha, a broj domaćih i stranih višestrukih nagrada, priznanja struke i publike, teško je i pobrojati. Njegovi brojni albumi i još brojniji hitovi, godinama ga svrstavaju među najemitiranije izvođače, po službenim statistikama.

Nakon što je dijelio pozornice sa glazbenim ikonama Joséom Carrerasom, Michaelom Boltonom, Placidom Domingom, te Montserrat Caballé, te nastupa u legendarnom londonskom Royal Albert Hall-u, spreman je za novi svjetski izazov.

Nakon dosadašnjeg fenomenalnog uspjeha, megapopularne regionalne koncertne turneje #samoljubav, Tony se zajedno sa svojim suradnicima odlučio za novi iskorak. Tako će ovu nezaboravnu glazbenu priču, početkom studenoga podijeliti sa obožavateljima u Americi i Kanadi.

Popis gradova u kojima će se koncerti održati, zaista je impresivan i najbolja je potvrda Tonyjeve vrijednosti. Chicago, New York, Las Vegas, San Francisco, Toronto i Calgary, savršene su pozornice za glazbenu priču o ljubavi. S druge pak strane, Tony Cetinski i njegov band, više su nego motivirani da vam pokažu nevjerovatne rezultate proteklog rada.

Američki i Kanadski dio turneje počinje prvog dana studenoga, 01.11., koncertom u Concord Music Hallu u Chicagu. Ulaznice su već u prodaji i možete ih nabaviti ovim putem:

01.11. Chicago (Concord Music Hall)
02.11. New York (The Cutting Room)
06.11.Las Vegas (Seamless Club)
08.11. Toronto (The Phoenix Theatre)
09.11. San Francisco (DNA Lounge)
10.11. Calgary (The Palace Theatre)

Sve informacije o turneji, kao i prodajna mjesta na kojima možete nabaviti ulaznice za koncerte u Kanadi i Americi, osim putem društvenih mreža Tonyja Cetinskog i Hit Recordsa, potražite i putem bekstejdz.com. Ne sumnjamo kako su obožavatelji jedva dočekali dolazak omiljenog im pjevača, jer način na koju Tony Cetinski i njegova ekipa, tridesetogodišnju karijeru pretvaraju u savršenu glazbenu priču, vrijedan je slušanja i gledanja.