Tony Cetinski i #samoljubav, 14.08. na tvrđavi sv. Mihovila!

by svi 12, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Najstarija šibenska tvrđava sv. Mihovila, ponovno će ugostiti najtraženijeg glazbenika. Tony Cetinski svojoj publici najavljuje novi koncert14.08. pod nazivom #samoljubav u čarobnom ambijentu u Šibeniku.

Pokušati opisati ono što se događalo dvije nezaboravne koncertne večeri 2019.-e u Krešimirovom gradu, gotovo je nemoguće. Samo oni koji su dvije ljetne večeri zaredom proveli u glazbenom društvu Tonyja i benda, znaju koliko je nezaboravno bilo. Tri sata čiste ljubavi, publika i Tony disali su kao jedno, a bend i gudački orkestar, svojim izvedbama, sve su podignuli na jednu neviđenu glazbenu ‘stepenicu’.

Sam Tony ne sumnja kako nas sve zajedno očekuje, sve samo ne običan nastup, ‘Koncert u tom prekrasnom zdanju u Šibeniku nije običan koncert. To je događaj koji ne može, ne ostati urezan u sjećanje. Tako se sjećam svakog koncerta u tvrđavi Sv. Mihovila, a vjerujem kako će takav biti i sljedeći. Uvijek vaš i uvijek spreman za dobru glazbu i glasno pjevanje.

Nikada ne zaboravljam svoju publiku, način na koji reagira na pjesme i kako to bude u tvrđavi Sv. Mihovila. Hvala vam od srca na svemu i na ponovnom povjerenju, a mi ćemo to povjerenje garantiram vam i opravdati. Voli vas, vaš Tony.’

Posljednji puta su ulaznice zbog nezapamćenog interesa rasprodane doslovno u nekoliko sati. Stoga svoj primjerak za ovaj glazbeni show, osigurajte već sada putem sustava Eventim.

Vidimo se u nedjelju 14.08. na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku u društvu Tonyja Cetinskog, #samoljubav!

Foto: Mateja Smolčić Senčar/Boris Štajduhar