Podijeli objavu

Tony Cetinski, jedno od najvećih imena pop scene, ponovno će ovog ljeta svirati u Šibeniku.

Tvrđava sv. Mihovila, savršeni je ambijent za jednog od najvećih i najnagrađivanijih regionalnih glazbenika, na koju, u petak 19.07.2019., stiže u sklopu svoje fantastične regionalne turneje #samoljubav.

Ulaznice za ovaj spektakl u prodaji su od danas, a možete ih nabaviti putem sustava eventim.hr.

Ova nevjerojatna koncertna priča, o kojoj će se dugo pričati i pisati, započela je odličnim nastupima u Areni Zenica i legendarnoj sarajevskoj dvorani Zetra.

Biti bolji, originalniji, produkcijski svježiji i neviđeniji, zadatak je koji je ekipa postavila pred sebe. Kako sam Tony ističe, nije dovoljno uzeti mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje, treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije. Kako to bolje napraviti nego s ljubavlju. Navedeni koncerti, bili su savršen dokaz, zašto je turneja #samoljubav, nešto što se sa velikim nestrpljenjem dugo čekalo, a koja se nastavlja u najljepšim glazbenim ambijentima Arena, stadiona i tvrđava.

Gotovo trideset godina izvrsne karijere, obilježene bezbrojnim hitovima, među kojima je i aktualni ‘Čekam te’, Tony je savršeno pretvorio u koncertni program, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Stoga ne propustite, novu glazbenu priču, Tony Cetinski na tvrđavi sv. Mihovila 19.07.2019.!

Ulaznice za novi Tonyjev show u Šibeniku, nabavite već sada putem sustava eventim.hr