Tony Cetinski i Miroslav Rus, dobitna kombinacija za najljepšu ljubavnu pjesmu

Podijeli objavu

Bezvremenske i vječne pjesme obično polako sazrijevaju, dok ne potvrde svoje mjesto među fanovima. Ljubavne pjesme su kao i vino, što starije tim bolje, a emotivci ih doživljaju na poseban način.

Najbolji primjer jedne od takvih je skladba ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ sa novog albuma Tonyja Cetinskog ‘Kao u snu’, a za koju je zaslužan legendarni Miroslav Rus, koji je autor glazbe i teksta.

Sam Tony, još je u najavi albuma tvrdio kako je pjesma genijalna i ‘strašna’ u pozitivnom smislu, a sve što se oko nje događa to je i potvrdilo.

Foto: Boris Kovacev

‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, već sada na YouTubeu broji više od milijun i sto tisuća pregleda, a nije još ni predstavljena kao službeni singl.

Ono što je posebno zanimljvo jesu komentari na ovu pjesmu na Youtubeu, a ističe se jedan od anonimnih strastvenih mladića koji svakodnevno ostavlja iznimne ljubavne poruke nepoznatnoj djevojci, vezujući ih na spomenute stihove pjesme Miroslava Rusa, u izvedbi Tonyja Cetinskog.

‘Uz veliki broj pregleda, ovo je još jedan dokaz da je i prije izlaska spota, pred nama definitivno pjesma svih pjesama, po tome što je ljudi vole posvećivati voljenim osobama.’, istaknuo je Tony ovom prigodom.

Inače ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, službeni će video spot, prema najavi dobiti do kraja ovoga mjeseca, što će ne sumnjamo, razveseliti sve fanove. Do tada, pjesmu slušajte na Youtube kanalu, ili na prvom predstojećem koncertu Tonyja Cetinskog, u subotu 01. rujna, Ruše, Slovenija.