Podijeli objavu

Tony Cetinski po prvi je puta osvojio nagradu Večernjakova ruža u kategoriji glazbenik godine.

Dodjela najstarije i najprestižnije medijske nagrade u Hrvatskoj, zbog posljedica pandemije koronavirusa i odgođenih svih manifestacija i koncerata, po prvi je puta održana u virtualnom izdanju.

Tako su se voditelji ovogodišnjeg izdanja Večernjakove ruže javljali iz praznog zagrebačkog HNK-a, dok su se nominirani, prezenteri i glazbeni gosti javljali iz svojih domova.

Foto: Live Production / Sky Music

Tony Cetinski nagradu je euforično proslavio u svom domu u Istri, a pritom nije krio emocije koje su ga obuzele.

 

‘Hvala supruzi i našim obiteljima, mojoj publici sa kojom sam se nadao 30. svibnja, u Areni Zagreb proslaviti svojih trideset godina karijere i rođendane, grada Zagreba i svoj rođendan.

Karte ostaju i dalje u prodaji i sve ćemo nadoknaditi dogodine ako ne i prije.

Ovu nagradu posvećujem svim rodiljama u Zagrebu ugroženom potresima, svima koji cijelo vrijeme rade i nemaju mogućnost, biti u sigurnosti svoga doma, sa svojim obiteljima, kao i ljudima koji su bez svojih domova.

Hvala mom bendu, svim suradnicima, svim pametnim i odgovornim ljudima i da nam cijela zemlja uskoro bude korona free zona, pa da krenemo normalno živjeti, raditi, pjevati i družiti se.
#samoljubav❤’, poručio je Tony.

Nagrada Večernjakova ruža u kategoriji glazbenik godine, svojevrsni je pečat na Tonyjevu proslavu trideset godina glazbenog djelovanja. To je ujedno još jedno posebno priznanje, za jednog od naših najuspješnijih, najnagrađivanijih i najtraženijih glazbenika.