Tony Cetinski, dobitnik nagrade Story Hall of Fame, za pjevača godine!

by svi 23, 2019Domaća glazba, Vijesti

Jedan od najglamuroznijih događaja godine, donio je dodatno zadovoljstvo.

Šesti po redu Story Hall of Fame, održan sinoć u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, bio je poseban u svakom pogledu. Uz brojna poznata lica iz javnog i društvenog života, nagrađeni su oni najbolji!

Da je ovo u svakom smislu godina Tonyja Cetinskog, potvrđeno je već nekoliko puta, a tako mu je sinoć pripala još jedna nagrada.

Nagrada za pjevača godine, opravdala je itekako prvenstveno ono što Tony najbolje radi – živi iskreno glazbu, ali i svaki trenutak koji dijeli sa svojom brojnom publikom.

Uspjesi se nižu jedan za drugim, dok aktualna regionalna koncertna turneja #samoljubav, ruši sve rekorde. Sve navedeno je, samo jedan mali dio tridesetogodišnje karijere, rada, ali i upornosti, čime je Tony pokazao zašto je sve ove godine u samome vrhu.

Na ‘pozornici nagrađenih’, sinoć su zablistali, Marko Kutlić i Nela, kojima je pripala nagrada za Najbolji celebrity par.

Foto: Privatni album

Mladi glazbenici, svojim duetom ‘U zagrljaju spašeni’, mjesecima vladaju radijskim i televizijskim eterom, a oduševljenje uspjehom ne skrivaju niti jednog trenutka.

Svojom iskrenošću, ljubavi prema glazbi, mnogim humanim gestama, osvojili su srca mnogih, a vjerujemo kako će nas još dugo uveseljavati, prije svega novim glazbenim uspješnicama!