Tony Cetinski – Acoustic/Electric Tour na Tvrđavi sv. Mihovila

by srp 19, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Novi i drugačiji Tony Cetinski u iznimnoj koncertnoj priči u Šibeniku, 25.08.2017. na Tvrđavi sv. Mihovila!

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, Tony Cetinski, svakim potezom ispisuje nove glazbene stranice, a sasvim novu priču napisat će 25.8.2017. na atraktivnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila gdje će predstaviti svoj novi acoustic/electric zvuk!

Riječ je o višestrukom dobitniku Porina, pobjedniku brojnih domaćih i regionalnih festivala, sudioniku Eurosonga, glazbeniku s brojnim nagradama struke i publike te jednim od najemitiranijih izvođača u regiji.

Iznimnu vokalnu kvalitetu Tony je odavno potvrdio i na svjetskoj razini, suradnjom s eminentnim izvođačima poput Joséa Carrerasa ili Michaela Boltona s kojim je nastupio u kultnom londonskom Royal Albert Hallu.

Niz Tonyjevih koncerata u najprestižnijim dvoranama, tijekom dvadeset i pet godina dugoj glazbenoj karijeri, predug je za nabrojati. Unatoč značajnoj obljetnici djelovanja na sceni, Tony nikada ne prestaje raditi na sebi, težeći novom, boljem i atraktivnijem nastupu i kontaktu s obožavateljima.

Upravo je ova posvećenost glazbi rezultirala ne samo novom skladbom „Laku noć“, već potpuno novim, drugačijim zvukom, projektom acoustic/electric kojeg je Tony nedavno predstavio publici i široj javnosti. Zajedno sa svojim bendom, pjesme izvodi u novom ruhu, u akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rock zvuku.

Saznaj kako zvuči novi Tony Cetinski 25.08.2017. na posebnom ljetnom koncertu visoko iznad Šibenika, na jedinstvenoj pozornici šibenske Tvrđave sv. Mihovila!

„Veselim se ovom koncertu u tako divnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila. Zahvaljujem organizatorima na pozivu i nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje odličnom svirkom i otvorena srca. Što reći, osim, jedva čekam da svi zajedno uživamo!’ – rekao nam je ovom prigodom Tony, ne krijući svoje zadovoljstvo prilikom da nastupi u tako iznimnom prostoru.

Jedno je sigurno, niti jedan Tonyjev koncert nije isti. Njegovi beskrajno energični i emotivni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a publika svaku izvedbu isprati ovacijama, pljeskom i plesom.

Novi acoustic/electric zvuk savršeno se uklopio u glazbenu priču koju Tony pripovijeda kroz stihove svojih pjesama što ga već desetljećima čini najsjajnijom zvijezdom regionalnog glazbenog neba.

Ne propusti poslušati novog Tonyja Cetinskog, u petak 25.08.2017. na Tvrđavi sv. Mihovila od 21 sat!

Djeca do 5 g. ulaze besplatno.
Invalidi ne ulaze besplatno.