Tonka širi “Pozitivizam” na 65. Zagrebačkom festivalu

by pro 16, 2017Domaća glazba, Festivali, Nova izdanja, Vijesti

Debitirala je singlom „Bolji smo“, sofisticiranim i posve novim zvukom moderne alt pop produkcije, a u istom glazbenom smjeru Tonka nastavlja dalje i predstavlja svoj drugi singl „Pozitivizam“ kojeg će premijerno izvesti na 65. Zagrebačkom festivalu!

Pozitivizam je pjesma s pogledom na svijet koji nas okružuje, odnosi se na dvojbe, stavove i užurbanost koju živimo u svijetu koji ne ostavlja prostor jednostavnosti, opuštenosti i pozitivnom stavu.

„Svaki put kad ju slušam asocira me na njujoršku hektičnost koju i sama ponekad proživim u ovom gradu, buku zbivanja danju i noću, sve dok ne uđem u neki imaginarni underground jazz klub u kojem svira solo saxofon, i odjednom je sve dobro. Aljoša je umjesto mene napisao sve što želim reći, samo on to bolje uglazbi i formira u stih.“ – rekla je Tonka.

Glazbu i tekst potpisuje Aljoša Šerić, dok je uz njega za aranžman i produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi. Urbani beat moderne pop produkcije ukomponiran sa sjajnom solo dionicom na saksofonu zaokružuje još jedno glazbeno ostvarenje kojim Tonka najavljuje svoj prvi samostalni album koji će izaći početkom 2018. godine u izdanju Dallas Recordsa i Mast Produkcije.