Toni Cetinski živi ‘Kao u snu’, ekskluzivno poslušajte novi singl!

Podijeli objavu

Ako si jedan od najtraženijih glazbenika, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavatelja te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san.

Život iz snova, Toni Cetinski glazbenik i čovjek, koji uvijek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpjevao je u svojoj novoj pjesmiKao u snu‘.

‘Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih lijepših snova. Zato će se po njoj i album zvati ‘Kao u snu’. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni.’, poručio je ovom prigodom Toni.

Glazbu i tekst pjesme ‘Kao u snu’ potpisuje Amil Lojo, aranžman je djelo Marka Vojvodića, dok glazbenu produkciju zajednički potpisuju Toni Cetinski i Igor Ivanović.

I ovim singlom, kao i u slučaju posljednjih ‘Laku noć’ i ‘Nemam sreće s tobom‘, koji su i dalje među najemitiranijim pjesmama, Toni pokazuje kako mu motiva ne nedostaje.

Istodobno, svoju neiscrpnu energiju i svježinu, pretače u koncerte koji su za sve posjetitelje jedinstveni glazbeni doživljaji, kojima se stoga, bez obzira gdje nastupao, uvijek rado vraćaju.

Uz novu pjesmu, Toni je najavio još jednu glazbenu poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora. Ulaznice za koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

13.02. Hrvatska, Samobor, Trg kralja Tomislava 5 (Samoborski Fašnik)

16.02. Slovenija, Ljubljana, Cvetličarna

17.02. Slovenija, Ljutomer, Športna dvorana ŠIC Ljutomer

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår’n