Toni Cetinski zarukama i pjesmom zatvorio Virsko ljeto!

by ruj 18, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Iako naslov sugerira drugačije, na žalost brojnih pripadnica ljepšeg spola, srce Tonija Cetinskog čvrsto je zaključano. To međutim ne znači, da ne može na najbolji mogući način nekome uljepšati najromantičniji trenutak u životu.

Toni im je poželio sreću uz pjesmu “Kad žena zavoli”

Upravo to dogodilo se u sklopu Tonijevog velemajstorskog koncerta na Viru, kojim je završena ovogodišnja manifestacija Virsko ljeto.

Koncert je jedan od posjetitelja, iskoristio kako bi zaprosio svoju djevojku, a sve uz pjesmu ‘Kad žena zavoli’, koju im je Toni otpjevao i zaželio sreću u budućem životu.

Tonijev novi, drugačiji zvuk, kojeg promovira svojim acoustic/electric projektom, u kojem pjesme izvodi u akustičnim varijantama, bio je pravi magnet brojnim fanovima, a Virska riva bila je pretijesna za sve one koji su večer odlučili provesti u društvu svog omiljenog glazbenika.

Odlično raspoloženi i rasplesani, Toni, koji je svojim šalama, do suza nasmijavao sve okupljene, i publika koja je pjesmom i ovacijama pratila svaku novu skladbu, rastjerali su i oblake i poneku kap kiše, koja je u jednom trenutku zaprijetila.

Tonijev nastup pratio je i virski načelnik Kristijan Kapović sa svojim gostima i prijateljima, a koncert i cijelo Virsko ljeto završili su spektakularnim vatrometom.

Foto: Kažimir Škrbić