Toni Cetinski, Damir Kedžo i Zsa Zsa dobitnici godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge!

by pro 13, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Svečana dodjela drugih po redu godišnjih priznanja struke, održana je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, u nazočnosti brojnih izvođača i vodećih ljudi glazbene industrije.
Hrvatska diskografska udruga priznanja temelji na osnovu podataka nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40.

Toni Cetinski sinoć je ponio prestižnu nagradu najuspješnijeg muškog izvođača u protekloj godini za pjesmu ‘Laku noć’.

Zvijezda večeri, koji je posebno za ovu prigodu bio presretan ali iskren i realan.

‘Unatoč nimalo lakim godinama za diskografiju i izvođače, dobiti ovo priznanje a biti svjestan i u kakvoj konkurenciji, možda je i najvrijedniji trenutak za mene u karijeri.

Ova nagrada napokon dolazi u pravom trenutku. Hvala urednicima, publici, Hit Recordsu, kolegama kao i HDU, na ovoj podršci u pravom trenutku. Sada znam da smo na dobrom putu i da će album biti jednostavan i pun pogodak.’

Uz Tonija i njegov hit ‘Laku noć’, svakako treba izdvojiti i nagradu za pjesmu godine, koju su osvojili Kedzo i Zsa Zsa za ‘Sve u meni se budi’ u izdanju Hit Recordsa.

Ova nagrada šećer je na kraju potvrde, kako su Kedzo, Zsa Zsa i Hit Records odradili vrhunski posao pjesmom koja je podsjetimo, osvojila Porin za najbolju vokalnu suradnju, mjesecima bila na prvom mjestu nacionalne HR top 40 liste, te pobjednica Zagrebačkog festivala.

Nagrađene su sinoć podržale brojne kolege, radijski i televizijski urednici, kao i poznate osobe iz javnog života. Pažnju okupljenih posebno je privlačila Neda Ukraden koja je tom prigodom najavila i predstojeći veliki koncert u Lisinskom 19.03.2018. kojim će obilježiti pedeset godina glazbenog djelovanja. Uz Nedu, poglede su plijenile i prekrasne Učiteljice Matea Tisaj i Silvia Ivić, kao i predvodnici nove glazbene scene Marko Kutlić i Jure Brkljača, ali i poznata lica Lusha, Leo i Boris Rogoznica.

Izdavačka kuća Hit Records ovom prigodom čestita svim dobitnicima na osvojenim nagradama, a posebno Toniju Cetinskom, te Kedzi i Zsa Zsi!

Foto: Hit Produkcija & Mario Drausnik