Tonči & Madre Badessa krenuli pošteno!

by ruj 26, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Pjesma koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić na duhovit način pjeva o trojici braće koji su odlučili napraviti zaokret u svom životu i živjeti pošteno. U skladu s tekstom snimljen je i duhoviti video spot u kojem Tonči glumi jednog od trojice braće u zatvoru, a za potrebe ovog spota pristao je glumiti ćelav i istetoviran. Redatelj spota je Rino Barbir koji je s Tončijem napisao i scenarij. Uz Tončija, u spotu su odlično svoje uloge odglumili i Marjan Nejašmić Banić i Nino Marini. Spot je sniman u Hotelu Zagreb na Duilovu.

“U ovom hotelu sam već snimio spotove ‘Che Guevara i manistra u suvo’ i ‘Tko nije lud, nije normalan’ iz mjuzikla “Pacijenti” jer njegov interijer odgovara baš onome što sam zamislio u svojim spotovima. Ima te neke tragove socijalizma i tamo kao da vrijeme stoji”, objasnio je Tonči.

Spot “Pošteno” samo je prvi u nizu spotova koje je Tonči snimio prije službene objave novog studijskog albuma “Tipo primitivo / Piano primitivo”, dvostrukog izdanja na kojem će se uz nove pjesme naći i već poznati singlovi “Kakvi san ja kralj”, “Čemu nervoza”, “Amico Mio Goodbye” , “No stress” te posljednji objavljeni “Ja bi da san opet mali” u kojem gostuje Boby Moskovski.

Novi dvostruki album na tržište izlazi krajem listopada, a do tada će biti predstavljeni svi spotovi s novog albuma.

“Riječ je o pionirskom poduhvatu zbog čega sam i prolongirao izlazak novoga albuma. Za svaku pjesmu, njih dvanaest sam snimio video broj i onoga dana kad iziđe album na YouTubeu će se pojaviti sve pjesme s pripadajućim videospotovima. Ne znam je li itko tako nešto uradio, ali kada vidite sve spotove shvatit ćete da su oni dio jedne zaokružene priče”, rekao je Tonči.