Naslovnica Izdvojeno Tijekom priprema za koncert u Zagrebu Jason Derulo sa svjetskim zvijezdama snimio...

Tijekom priprema za koncert u Zagrebu Jason Derulo sa svjetskim zvijezdama snimio novi hit

Podijeli objavu

U samo dva tjedna pjesma “Goodbye” skupila je 14 miijuna pregleda na You Tubeu, a proteklih tjedana bila je i najslušanija na američkim radio postojama

Malo više od mjesec dana ostalo je do prvog koncerta megapopularnog Jasona Derula u zagrebačkoj Areni, a njegov novi hit “Goodbye” već je osvojio publiku širom svijeta. U samo dva tjedna pjesma je skupila 14 miijuna pregleda na You Tubeu, a proteklih tjedana bila je i najslušanija na američkim radio postojama. Singl “Goodbye”, u kojoj su korišteni samplovi hita Andree Bocellija “Time to say goodbye” Derulo je snimio s D.J-em i producentom Davidom Guettom, koji je ujedno i autor pjesme, repericom Nicki Minaj i francuskim glazbenikom Willy Williamom.

Jason u Hrvatsku dolazi prvi put u organizaciji Star produkcije u sklopu svjetske turneje ”2SIDES WORLD TOUR“, a njegov koncert u zagrebačkoj Areni, 27. listopada bit će raskošan glazbeno – scenski show jer je Derulo poznat ne samo kao izvrstan pjevač već i plesač.

Osim u hitovima ovog pjevača i plesača publika u Areni moći će uživati i u nastupu predgrupe LZ7., elektro – dance sastavu iz Manchestera, a kao specijalni gosti nastupit će norveška teen senzacija Marcus&Martinus. Braća blizanci Marcus i Martinus Gunnarsen najveća su skandinavska pop senzacija.

Promo

Poziv da se pridruže svjetskoj turneji Jasona Derula sigurno je jedan od najvećih uspjeha u njihovoj karijeri, jer je, kažu braća, Jason njihov idol.

Ulaznice za Derulov koncertni spektakl mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.