Podijeli objavu

Jedan od najpopularnijih producenata današnjice neumorno nastavlja servirati prave klupske hitove.

Ovog je puta predstavio singl „God Is A Dancer“, spoj neodoljivo plesnog ritma i upečatljivog vokala talentirane Mabel, čija popularnost svakim danom nezaustavljivo raste. Hrvatska publika “God Is A Dancer” može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Pjesma “God Is A Dancer” pravi je primjer inovativne moderne pop glazbe, a u prvi plan stavlja upečatljiv glas popularne pjevačice Mabel, koja je u službenom spotu pjesme dokazala kako osim vokalnih posjeduje i zavidne plesne sposobnosti. Videospot je u četiri dana sakupio preko milijun pregleda na YouTubeu:

Grammyjem nagrađeni producent i DJ svoj je novi singl predstavio nakon uspješne pjesme “Ritual”, na kojoj su surađivali popularna pjevačica Rita Ora i nezaobilazni producent Jonas Blue. Tiësto je i ovom singlu dodijelio vizualni identitet, a spot je do danas pregledan više od 50 milijuna puta:

Tiësto je ovim singlom nastavio nizati suradnje kojima istražuje nove glazbene elemente. Prošle je godine predstavio singl “Jackie Chan”, na kojem su se našli Dzeko, Preme i Post Malone. Pjesma se našla na prvom mjestu Billboard Top 100 ljestvice, a do danas je sakupila više od jedne milijarde streamova. Osim kao producent, Tiësto se još uvijek pokazuje kao jedan od najproduktivnijih DJ-eva današnjice, što pokazuju nastupi na festivalima kao što su Ultra, Lollapallooza i Tomorrowland. Uz brojna priznanja koja je osvojio tijekom karijere, nagrađen je i Edison Lifetime Achievement nagradom, koju također posjeduju David Bowie i U2.

Talentirana pjevačica Mabel na glazbenoj se sceni pojavila 2015. godine. Do danas je surađivala s popularnim glazbenim imenima kao što su Jax Jones, Kojo Funds i Stefflon Don. Čak su četiri njena singla postigla platinastu nakladu, dok je debitantskim albumom “High Expectation” zauzela treće mjesto najprodavanijih albuma u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njen posljednji singl, odlično prihvaćena pjesma “Mad Love”, do danas je na YouTubeu skupila više od 37 milijuna pregleda službenog spota.