Home Nova izdanja Tiësto nas uvodi u ljeto novim singlom „Ritual“ ft. Jonas Blue & Rita Ora

Tiësto nas uvodi u ljeto novim singlom „Ritual“ ft. Jonas Blue & Rita Ora

0
Tiësto nas uvodi u ljeto novim singlom „Ritual“ ft. Jonas Blue & Rita Ora

Globalno popularan DJ i producent Tiësto te dva velika imena pop glazbe, Jonas Blue i Rita Ora, su ostvarili svoju prvu suradnju koja neodoljivim ritmom i melodijama najavljuje početak ljeta.

Singl “Ritual” hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

“Jonas Blue je vrlo talentiran glazbenik s kojim već dulje vrijeme želim surađivati, a “Ritual” je bila prava prilika za to. Ova pjesma ima prilično jedinstven zvuk u usporedbi s mojim prijašnjim izdanjima, a Ritin vokal ju je podigao na novu razinu.”, otkrio je nizozemski producent.

Tiësto novim singlom “Rise” nastavlja niz uspješnih suradnji. Prethodne je godine objavio uspješan hit “Jackie Chan” na kojem se našao i Post Malone. Pjesma je do danas skupila više od 500 milijuna streamova te se našla na prvom mjestu Billboardove Dance/Mix ljestvice, a bila je i nominirana za prestižnu glazbenu nagradu Billboard.

Prema mišljenju mnogih, Tiësto je jedan od najboljih svjetskih DJ imena. Osim što na svojoj polici već čuva nagradu Grammy, osvojio je i brojna priznanja za najboljeg svjetskog DJ-a. S druge strane, Jonas Blue je do sada sakupio preko sedam milijardi slušanja na streaming servisima i konstantno odrađuje nastupe širom svijeta. Kad se njima pridruži i Rita Ora, čiji je posljednji album “Phoenix” sakupio preko dvije milijarde streamova, jasno je da ova pjesma nikako neće proći nezamijećeno. Singl “Rise” dolazi netom prije početka Tiëstove ljetne turneje koja uključuje i nastupe u Mađarskoj, Nizozemskoj i Austriji. Svi su datumi turneje dostupni na službenoj web stranici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here