Podijeli objavu

Nakon što su početkom ove godine predstavili prvu novu pjesmu nakon albuma “Red”, “Tko mi je bio kriv”, zagrebački rockeri Markiz nastavljaju oduševljavati, ali i u rock zvuk unositi dašak drugih žanrova.

Ovoga puta predstavljaju pjesmu s funky i electro grooveom, “Ti”, koja nam prezentira sanjivi Markiz, a koji će vas zaraziti svojim ritmom i odvesti na plesni podij. Andrej Babić, koji potpisuje glazbu i tekst, još se jednom dokazuje kao vrstan glazbenik koji je spreman na sve izazove i koji će uvijek donijeti nešto novo.

I ovoga puta iznenađuje, miješa rock i elektroniku po uzoru na svjetska glazbena imena, ali ne kopirajući nikoga već stvarajući vlastiti glazbeni identitet dosljedan Markizu. Aranžman pjesme, koja je premijerno emitirana u emisiji “Svijet diskografije” Drugog programa Hrvatskog radija, potpisuju članovi benda i Ivan Božanić, a u pripremi je i video spot koji će uskoro biti predstavljen javnosti.

Markiz iza sebe imaju tri studijska albuma, četiri nominacije za najprestižniju glazbenu nagradu Porin, te niz hitova koji se i danas emitiraju na radijskim i TV postajama. Pjesma “Ti”, već sada možemo reći, sigurno će biti uvrštena u taj uspješan niz.