Thirty Seconds To Mars predstavljaju prvi singl u četiri godine!

by kol 27, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Thirty Seconds To Mars predvođeni glumcem i pjevačem Jaredom Letom predstavljaju prvi singl s iščekivanog četvrtog studijskog izdanja. Nova pjesma nosi naziv „Walk On Water, a ujedno je prvi singl u četiri godine, od objave albuma „LOVE LUST FAITH + DREAMS“(2013.).

Singl „Walk On Water“ napisao je Jared Leto, a potpisuje i produkciju u suradnji s producentima kao što su Mike Elizondo, Arkadi Zaslavski, Stevie Aiello, Pete Nappi, Jordan Galvan,… Pjesma će TV premijeru doživjeti na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards, 27. kolovoza, a dostupan je i lyric video.

Nakon duge četiri godine, stotina dana, tisuća sati i nebrojeno sekundi, napokon smo završili jednu pjesmu.Jared Leto kaže o novoj pjesmi te nadodajeIskreno, svi nam nedostajete. Jedva čekamo vratiti se nastupima i ne možemo biti ponosniji i nestrpljiviji da podijelimo prvi singl s našeg novog albuma. I da, zadnji album smo objavili prije četiri godine, u vrijeme kada nije bilo automobila koji sami voze, nije bilo fidget spinnera, predsjednik Trump je još bio onaj lik iz serije The Apprentice, a Jon Snow još nije umro. #SpoilerAlert“.

Singl „Walk On Water“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.