The Wanted u sjećanju na Toma podijelili posebnu verziju pjesme „Gold Forever“

by tra 27, 2022Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Popularni britanski sastav The Wanted podijelio je, u čast preminulom prijatelju i članu benda, posebnu verziju pjesme „Gold Forever“, sada dostupnu i na svim glazbenim servisima.

U službenoj obavijesti uz plasiranje singla stoji:

Pjesma „Gold Forever“ inicijalno je, na zahtjev obitelji, bila namijenjena tome da se izvede na sprovodu glazbenika te je tim povodom kreirana i smiksana nova, prikladnija verzija, s Tomom čiji su vokali posebno istaknuti. Snimka je u crkvi primljena s toliko ljubavi da su ju The Wanted iste večeri i službeno objavili kako bi ju mogli čuti i obožavatelji. S obzirom na to da je prihvaćena uz iznimno tople reakcije pjesma je, na zahtjev obožavatelja, sada dostupna za preuzimanje i čuvanje, u spomen na Toma.

Sav prihod od singla bit će doniran udruzi The Brain Tumor Charity. Više informacija dostupno je OVDJE.

Podsjetimo, članu sastava The Wanted, Tomu Parkeru je 2020. godine dijagnosticiran tumor na mozgu. Preminuo je 30. travnja 2022.

Jedan od najpopularnijih mladih britanskih glazbenih sastava The Wanted tijekom aktivnih godina karijere ostvario je golemi uspjeh te se iz njihovog glazbenog kataloga posebno izdvajaju pop hitovi s visokim pozicijama na svjetskim glazbenim ljestvicama: „All Time Low“, „Glad You Came“, „Gold Forever“, “Chasing The Sun”, kao i snažna balada „Heart Vacancy“, fanovima omiljena „Could This Be Love”, kao i naslovna pjesma popularnog animiranog filma „Ice Age: Continental Drift” te jedna od novijih pjesama – „Rule The World“.

Glazbenik snažne osobnosti u osobnoj tragediji je pronašao motivaciju te snimio i “Tom Parker – Inside My Head” dokumentarni film s ciljem podizanja svijesti o obraćanju pažnje na rane simptome te poticanjem daljnjeg usavršavanja tretmana.