“The Thrill Of It All“ izdanje Sama Smitha dostupno i u prodaji

by stu 15, 2017Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Novim albumom Sam Smith dosegnuo je #1 Billboard 200 Albums top-liste, a u prethodnom je tjednu zabilježio 185.000 prodanih primjeraka, čime je izdanje „The Thrill Of It All“ postalo treći najprofitabilniji pop album godine. Drugo studijsko izdanje Sama Smitha nasljeđuje „In The Lonely Hour“ iz 2014. godine, u standardnom obliku donosi 10 pjesama, dok na Special Edition izdanju imamo prilike čuti dodatne četiri pjesme. Među četiri pjesme koje nemamo prilike čuti u standardnom obliku našla se i istoimena „The Thrill Of It All“, koju je Sam pisao u suradnji s basistom Brendanom Grieveom.

Za produkciju izdanja pobrinuli su se Timbaland, Jimmy Napes te Steve Fitzmaurice, a uz već spomenute suradnike, na novom albumu Sam je surađivao s producentima i glazbenicima kao što su Malay, Jason „Poo Bear“ Boyd, Stargate („Too Good At Goodbyes“) te YEBBA, na pjesmi „No Peace“.

Kao proslavu povratka na glazbenu scenu Smith je održao niz intimnih nastupa u Londonu, New Yorku, Los Angelesu te Berlinu, a dokaz uspješnog povratka su i brojke najavnog singla „Too Good At Goodbyes“, koji se našao na #1 UK i Global Spotify ljestvica, kao i #1 na iTunes ljestvicama u Velikoj Britaniji te Americi.

Prošle su tri godine od objave debi-albuma, te otkad je Sam Smith postao jedan od najuspješnijih glazbenika na globalnoj sceni. Album „In The Lonely Hour“ prodan je u više od 12 milijuna primjeraka, našao se na #1 ljestvice albuma u Velikoj Britaniji kao i na #1 s čak 5 singlova. Osvojio je tri BRIT nagrade, tri Billboard Music nagrade, četiri Grammya, šest MOBO nagrada, Golden Globe nagradu, i mnoge druge.

Album „The Thrill Of It All“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa te u fizičkom CD obliku, te na vinilu.
https://umhr.lnk.to/TheThrillSS

„The Thrill Of It All“ – popis pjesama

 1. Too Good At Goodbyes
 2. Say It First
 3. One Last Song
 4. Midnight Train
 5. Burning
 6. Him
 7. Baby, You Make Me Crazy
 8. No Peace (feat. YEBBA)
 9. Palace
 10. Pray
 11. Special Edition
 12. Nothing Left For You
 13. The Thrill Of It All
 14. Scars
 15. One Day At A Time