„The Show Must Go On“ u obradi klape Cambi iz Splita

by ruj 18, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Klapa Cambi iz Splita upravo je objavila video uradak, obradu pjesme „The Show Must Go On“ grupe Queen kao početak novog projekta – obrade svjetskih hitova. Autori videa popularne dalmatinske klape su Vojan Koceić, a autor obrade pjesme je član klape Joško Tranfić.

Novim projektom, klapa se želi afirmirati na stranom glazbenom tržištu te je u tom cilju potpisala ugovor sa njemačkom agencijom. Ovaj i sve buduće glazbene video uratke promovirati na mnogim relevantnim internetskim kanalima.

Iza klape je uspješna koncertna godina

Održano je mnogo izvrsnih nastupa među kojima ističemo: više od 10.000,00 ljudi ispunilo je Peristil i sve pristupne ulice do Peristila na kom se koncert klape održavao, koncert na Tvrđavi Sv. Mihovil Šibeniku, tradicionalni koncert humanitarnog karaktera u Hrvatskom narodnom kazalištu Split čiji cjelokupni prihod uvijek bude doniran u korist KBC Split, prednovogodišnji u Dvorani hotela Royal, Opatija.

Nakon više od 10 godina rasprodana je dvorana SC Gripe u Splitu, upravo samostalnim koncertom klape Cambi, a 14. 06 2017. klapa je održala samostalni koncert u zagrebačkoj Šalati. Novim projektom, klapa se želi afirmirati na stranom glazbenom tržištu te je u tom cilju potpisala ugovor sa njemačkom agencijom, istaknutom na svjetskoj glazbenoj sceni, a koja će ovaj i sve buduće glazbene video uratke promovirati na mnogim relevantnim internetskim kanalima.