The Shapeshifters & Freemasons otvaraju vikend velikog finala u klubu Revelin

by ruj 26, 2017Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Nakon 140 večeri, 2 velika festivala i preko 50 različitih DJ-eva, došlo je vrijeme na veliko finale ljetne sezone kluba Revelin.

Petak i subota, 06. i 07. listopada već sada zabilježite kao datume koje ne smijete propustiti u Revelinu. Nakon odličnog ljetnog programa koji je ispunio sva očekivanja, na red dolaze i dva posljednja dana kao veliko finale i uvod u zimsku sezonu koja će zadovoljiti svačije ukuse.

Freemasons i The Shapeshifters poznati su britanski DJ-evi, čiju glazbu sigurno znaju sve generacije

Hitovi, top liste, odlične zabave, svjetska slava, sve je ono što je obilježilo ovaj dvojac koji je već prošlih sezona zasvirao u Revelinu, a sada se ponovno vraćaju!

50 najbržih očekuju besplatne ulaznice

Subota je rezervirana za nastup najboljeg Hrvatskog DJ-a, Kostu Radmana, koji je ove sezone postigao brojne uspjehe i svirao na brojnim prestižnim festivalima. Kao domaća glazbena obrana u subotu će se pojaviti DJ Speed i Time Jack, koji su ovo ljeto sinonim za dobre zabave u Revelinu.

Iz kluba Revelin pripremili su posebnu pogodnost za sve domaće, za petak, 06. listopada i nastup The Shapeshiftersa i Freemasonsa, 50 najbržih očekuju besplatne ulaznice za ovaj nezaboravan party vikend u Revelinu. Sve informacije potražite na stranicama Revelina.