The Killers predstavljaju peto studijsko izdanje!

by ruj 22, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Najavljeno pjesmama „The Man“, „Run For Cover“, „Some Kind Of Love“ te istoimenom „Wonderful Wonderful“, novo studijsko izdanje od danas je dostupno u Hrvatskoj, u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.
Novo, peto po redu, studijsko izdanje „Wonderful Wonderful“ snimano je u studijima u Los Angelesu i Las Vegasu, a nasljeđuje album „Battle Born“ iz 2012. godine.

Kada su krenuli snimati svoj peti album, The Killersi su odlučili da ne žele stvarati samo glazbu koja će biti pristupačna radiju, već žele glazbu koja je u skladu s njihovim godinama. Studijski album „Wonderful Wonderful“ pravi je pokazatelj gdje se bend trenutno nalazi, a u tome im je pripomogao i Mark Knopfler, koji gostuje na pjesmi „Have All the Songs Been Written“.

Produkcijom izdanja pozabavio se Jacknife Lee, uz kojeg je bend uspio isporučiti nešto drugačiji, progresivniji zvuk, što smo imali prilike čuti već na najavnom singlu „The Man“. „Gurao nas je u svim smjerovima. Katkad je glazbu, i emocije iza nje, teško opisati. On to jako dobro radi.“ – Brandon Flowers o producentu izdanja.

Bubnjar benda Vannucci o Jacknife Lee-u kaže; „On vidi širu sliku. Radili smo i s drugim ljudima, koji su možda stručniji u određenom segmentu, ali svojim duhovnim pristupom – Lee razumije bend i što trebamo postići u stvaranju ovog izdanja“.

Nastup na Lollapaloozi, Exitu i Voodoo festivalu

Jedan od najvećih bendova današnjice, The Killers, drugi dio godine proveo je nastupajući na brojnim svjetskim festivalima. Bend je između ostalog nastupio na festivalu Lollapalooza u Chicagu, te na EXIT festivalu u Novom Sadu, a uskoro ih očekuje i nastup na Voodoo festivalu u New Orleansu.

Novo, odraslije (kako ga Flowers zove) studijsko izdanje „Wonderful Wonderful“ hrvatskoj publici dostupno je u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

„Wonderful Wonderful“ popis pjesama:

 1. Wonderful Wonderful
 2. The Man
 3. Rut
 4. Life to Come
 5. Run for Cover
 6. Tyson vs. Douglas
 7. Some Kind of Love
 8. Out of My Mind
 9. The Calling
 10. Have All the Songs Been Written

+ deluxe verzija:

 1. Money On Straight
 2. The Man (Jacques Lu Cont Remix)
  13. The Man (Duke Dumont Remix)