The Killers otkrili novi singl i detalje novog studijskog albuma!

by srp 28, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Nakon objave singla „The Man“, kao i nezaboravnog nastupa na EXIT Festivalu, The Killers predstavljaju potpuno novi singl – „Run For Cover“, kao i detalje iščekivanog novog studijskog izdanja!

Naslova „Wonderful Wonderful“, album će biti objavljen 22. rujna, a hrvatskoj je publici dostupan za Google Play prednarudžbe: https://umhr.lnk.to/TKwonderful.

Otkriveni su i prateći tracklisting, naslovnica, a standardna verzija albuma donosi ukupno 10 pjesama. Deluxe verzija će biti nadopunjena bonus pjesmom „Money On Straight“ te s dva remixa najavnog singla „The Man“.

Singl „Run For Cover“ produkcijski potpisuje Jacknife Lee, a zanimljivo je kako sadrži i referencu Bob Marleyeve „Redemption Song“. Pjesma je osim u radijskom eteru, hrvatskoj publici dostupna i putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.

Ovih su dana The Killers nadopunili svoj kalendar koncertnih i festivalskih nastupa – uz već ranije poznate datume, otkrivena je i  velika sjevernoamerička turneja, na koju će se zaputiti početkom 2018. godine: http://www.thekillersmusic.com/#tour.

„Wonderful Wonderful“ popis pjesama:

 1. Wonderful Wonderful
 2. The Man
 3. Rut
 4. Life to Come
 5. Run for Cover
 6. Tyson vs. Douglas
 7. Some Kind of Love
 8. Out of My Mind
 9. The Calling
 10. Have All the Songs Been Written

+ deluxe verzija:

 1. Money On Straight
 2. The Man (Jacques Lu Cont Remix)
 3. The Man (Duke Dumont Remix)