The Horrors ovog petka uživo u Ljubljani

by stu 29, 2017Izdvojeno, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Peteročlani britanski psych-rock bend – The Horrors u petak 1. prosinca stižu u Ljubljanu, gdje će u Kino Šiška predstaviti peti studijski album, simboličnog imena “V”.

The Horrors na turneji prati bend Mueran Humanos

Nakon nastupa na festivalima kao što su Glastonbury, ATP te Reading and Leeds, kao i na turnejama bendova Arctic Monkeys, Florence + the Machine i Depeche Mode, The Horrors stižu u Ljubljanu, gdje će publika imati prilike čuti aktualno studijsko izdanje. Album “V” najavljen je singlom “Machine” – prvim materijalom nakon izdanja “Luminous” iz 2014. godine., a nastao je u produkciji Grammyem nagrađenog producenta Paula Epwortha (Rihanna, Lorde, Paul McCartney, London Grammar,…).

Na turneji petorku The Horrors prati bend Mueran Humanos – argentinski synth-pop duo, koji mediji opisuju kao “…psychedelic Johnny Cash and June Carter”. Mueran Humanos za potrebe svog drugog albuma surađivali su s gitaristom Jochenom Arbeitom (Einstürzende Neubauten), kako bi isporučili mješavinu ‘elektronske buke’ i sirovih riffova, što će publici zasigurno biti odličan uvod u nastup benda The Horrors.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na službenoj web stranici benda.