The Frajle predstavljaju Zlato. Nova pjesma ususret CMC festivalu!

by svi 22, 2019CMC festival, Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Nakon što su nedavno predstavile čak dvije pjesme, kojima najavljuju skorašnji izlazak albuma, The Frajle upravo predstavljaju nešto novo i drugačije – pjesmu s kojom će se predstaviti publici u Vodicama, na CMC festivalu.

Riječ je o pjesmi „Zlato“, za koju je glazbu napisao Ante Pecotić dok su za tekst zaslužni Ante Pecotić i Jelena Buča. Ovo je prva suradnja The Frajli i Ante Pecotića, a ujedno će biti i prvi nastup popularne novosadske grupe na CMC festivalu.

Po prvi put surađujemo s Pecotićem i super smo se poklopili. On je sjajan autor i vjerujemo da će se ljudima svidjeti ovaj malo drugačiji zvuk od nas. Mi pjesmu svakodnevno pjevušimo i jedva je čekamo početi svirati na koncertima. Također, veselimo se izvođenju pjesme na CMC festivalu, na kojem sudjelujemo po prvi put. – izjavile su Frajle povodom nove pesme.

Spot za pjesmu „Zlato“ sniman je na Salašu 137, prekrasnom imanju u blizini Novoga Sada, a redateljsku palicu za „Zlato“ dijelili su sad već uhodani dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, koji su zaslužni za posljednja tri video spota Frajli.

Na snimanju je bilo jako zabavno i sjajno smo se svi proveli! Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da nam je ideja spota bila prikazati neke obične i male stvari koje zaista čine život. U ovome spotu svaka od nas Frajli ima svoju ulogu i predstavlja svoj način kako uživa u slobodi i malim stvarima, jer svaka od nas u spotu radi ono sto nju čini sretnom i slobodnom. Jedna slika, druga vozi motor, treća jaše konja, četvrta čuva svoje antikvitete stare stotinama godina i svakoj je baš to dovoljno da bude sretna. Simpatično je da su nam nakon odgledanoga teasera rekli kako u spotu imamo Natašu kao Juliju Roberts, a Jelenu kao Moniku Belluci, tako da, što se tiče atraktivnosti, toga u spotu neće faliti. – komentirale su Frajle u svome prepoznatljivome duhovitome tonu.

Već je svima dobro poznato da ima neka tajna veza između novosadske grupe The Frajle i hrvatske publike. Četiri žene koje čine Frajle: Marija, Jelena, Nevena i Nataša, svojom neposrednošću, simpatičnošću, glazbom i talentom osvojile su srca publike diljem zemlje, a njihovi koncerti rasprodani su danima unaprijed. Frajlama uskoro izlazi novi album obrada pod nazivom „Obraduj me“, na kojem su ugostile najpopularnije glazbenike regije, a uvod u bogato koncertno ljeto svakako je i nastup u srcu Dalmacije, u Vodicama na CMC festivalu.