Podijeli objavu
Press

Festival Exit jučer je otvorio svoja vrata još jednim nezaboravnim festivalskim izdanjem na Petrovaradinskoj tvrđavi, a na glavnoj pozornici, zasluženo, nastupile su i The Frajle, bend koji čine četiri iznimne žene koje hrvatska publika naprosto obožava. Potvrda njihove popularnosti u Hrvatskoj su dva rasprodana koncerta ove godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog te nedavni koncert na šibenskoj Tvrđavi Sv. Mihovila.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča uspijevaju nešto uistinu posebno – na jednom koncertu držati publiku na nogama, zainteresiranom, nasmijanom i raspjevanom kroz čitav svoj repertoar. Upravo se to dogodilo i sinoć na glavnoj pozornici Exit festivala prije nastupa svjetski poznate glazbenice LP. Sve prisutne su osvojile izvodeći vlastite pjesme poput “Menjam dane”, “Ljubav na dar” i “Ich Liebe Dich” kao i poznate hitove poput Bajagine “Tišine”, Oliverove “Imala je lijepu rupicu na bradi” i “Sweet child of mine” Guns N’ Rosesa.

slika 620px

slika 620px

“Otvoriti Exit, najbolji festival u Europi, nastupati u svom gradu – Novom Sadu, pjevati ispred jedne od najvećih svjetskih zvijezda – LP, doživjeti da ona sharea naš nastup sa pozornice na svom Instagram profilu uz poruku “My friends @thefrajle”… Velika je to čast za nas! Jedan od najljepših dana u našem životu sigurno. Mogle bi reći da su se mnogi naši snovi ostvarili! LP je jako simpatična. Družile smo se u backstageu, poklonile smo joj naš CD da ponese malo vojvođanskog tanga sa sobom na put”, izjavile su Frajle nakon završetka prvog dana festivala.

Nakon Exita, Frajle se koncertno ponovno vraćaju u Hrvatsku gdje ih očekuje nastavak ljetne turneje, i to 27. srpnja na Trsatskoj Gradini u Rijeci i 23. kolovoza na pulskom Kaštelu.