The Beatles Revival Band u klubu Sax!

by pro 13, 2017Izdvojeno, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Nastupi The Beatles Revival Banda u kultnom zagrebačkom klubu sada već postaju tradicija, a ovogodišnji susret zagrebačke publike i jednog od najdugovječnijih europskih tribute bendova zakazan je za subotu, 16. prosinca.

Posebnost ovogodišnjeg nastupa je sudjelovanje fanova u kreiranju set liste za nastup, a svi koji žele čuti svoje omiljene pjesme legendarnih Beatlesa, svoj prijedlog mogu dati putem Facebooka.

Zimska turneja

Iza poznatog riječkog tribute benda sadržajna je godina koju su obilježili brojni nastupi po cijeloj Hrvatskoj i centralni koncert, proslava 50. rođendana albuma „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band“ u Lisinskom. Na tom koncertu, uz orkestar Olje Dešića, izveden je kompletan slavljenički album i najveći hitovi Beatlesa u kojima su im se pridružili brojni gosti poput Olivera Dragojevića, Nene Belana, Radojke Šverko, Detoura, Marka Tolje i drugih.

Nastup u zagrebačkom Saxu dio je zimske turneje The Beatles Revival Banda koja će svoj vrhunac imati na dočeku Nove godine u Krku i dan kasnije, u Opatiji. Naravno, i ovog puta u klubu Sax! očekuje nas pravo rock and roll slavlje i više od tri sata spontane svirke i vesele atmosfere.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 30 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 40 kuna. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba.