The A! prvim koncertom u Šibeniku predstavlja novi singl “Pusti me van”

by srp 28, 2017Festivali, Koncerti

Zagrebački bend The A! u subotu, 29.07. nastupiti će u sklopu festivala Changer Meetup s jednim ciljem – da posjetitelje zagrije i raspleše kombinacijom pop, soul i funk ritmova. Koncert će se održati na Perivoju Roberta Visianija s početkom u 21:30h, a ulaz je slobodan.

Podsjetimo, The A! je prvi hrvatski bend koji je uspješno završio kampanju na Kickstarteru , svjetskoj crowdfunding platformi, a njihovi engleski singlovi vrte se na preko 600 radijskih postaja diljem svijeta dok hrvatske inačice haraju domaćim radijskim eterom. Naime, upravo su na 2.mjestu top liste “Tvojih najboljih 20” Radija Šibenik sa aktualnim singlom „Pusti me van“ kojeg će ovim putem po prvi puta izvesti uživo pred šibenskom publikom.

Osim aktualnog singla, bend je na ljetnoj turneji u svrhu promocije debitantskog albuma „Stereo“ koji je dvostruko dvojezično izdanje, a iz pregršt datuma izdvajamo nastupe na Rovinjskoj noći 26.08. te na velikom zatvaranju Poreč Open Air-a gdje nastupaju kao predgrupa Gibonniju 16.09. Više informacija o bendu i predstojećim nastupima saznajte na njihovoj Facebook stranici.

Changer Meetup, jedinstveni festival koji objedinjuje pet različitih sfera, od kulture preko glazbe do poslovnih konferencija, a organizatori su agencija Fakat i Turistička zajednica grada Šibenika. Nastupu benda The A! prethodili su koncerti grupe Laibach u tvrđavi sv. Mihovil (četvrtak, 27. srpnja) te koncert Josipe Lisac (petak, 28. srpnja), a festival traje do 01. kolovoza.