Tek mu je 16 godina i spreman je osvojiti glazbenu scenu

by lis 3, 2020Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Predstavljamo vam novo ime na glazbenoj sceni – Dino, mladi glazbenik s Raba kojemu je samo šesnaest godina, ali je oko sebe okupio vrhunski tim i spreman je osvojiti publiku sa svojim singlom prvijencem „Čekam jutro“.

Odlična suradnja je nastala s vođom grupe Markiz, Andrejem Babićem koji je ujedno autor glazbe istoimenog singla te je zajedno s Ivanom Božanićem radio i na aranžmanu pjesme. Za tekst je zaslužan rapsko-zagrebački književnik Krešimir Butković.

Ovaj mladi raspjevani slavuj spreman je raširiti svoja krila i pokazati svu raskoš svojih vokalnih mogućnosti te polako graditi fantastičnu glazbenu karijeru.

“Otkad sam krenuo na ovaj glazbeni put uvijek sam imao jasan cilj, baviti se glazbom i doći do uspjeha”, komentirao je Dino koji je počeo pjevati s tri ili četiri godine uz oca i djeda koji su pjevali u klapi, te je uspješno završio osnovnu glazbenu školu.

Suradnju s Andrejem Babićem opisuje kao jedno novo i predivno iskustvo koje ga je odvelo do novih poznanstava.

Pjesmu prati i videospot koji potpisuje Mario Borščak, a snimljen je u cijelosti na Rabu te se uz Dinu u njemu pojavljuje Kraljica Hrvatske, Maja Lončarević koja je također s Raba.

Vjerujemo kako će i publika dočekivati jutra uz ovaj predivan singl, a nakon ovog s nestrpljenjem i svaki sljedeći koji će nam Dino otpjevati!