Naslovnica Vijesti „Teatar pod zvijezdama“ predstavio ovogodišnji program

„Teatar pod zvijezdama“ predstavio ovogodišnji program

Podijeli objavu

Prošle godine u ovo vrijeme po prvi puta predstavljen je „Teatar pod zvijezdama“ – novi glazbeno kazališni festival u Splitu.

U mjesec dana posjetilo ga je više od 6.000 splićana i njihovih gostiju. Organizatori su nam priredili 8 izvrsnih večeri uz raznovrsni program koji je očito pronašao svoju publiku sudeći po izvrsnoj posjećenosti i rasprodanim večerima koje je festival prošlog ljeta ponudio u Splitu.

Izuzetan broj posjetitelja jasno govori kako je “Teatar pod zvijezdama” bio pun pogodak te se već prvom godinom upisao u splitske događaje koje morate posjetiti.

I ove godine organizator Damir Karaman vodio se istom niti vodiljom u odabiru programa – pružiti posjetiteljima kvalitetne kazališne komedije i dobre glazbene programe kako bi barem nakratko svi zaboravili ovu godinu i opustili se, no sve to provodeći obavezne epidemiološke mjere naravno.

„Teatar pod zvijezdama 2020.“ otvorit će svoja vrata za posjetitelje 20. kolovoza te ugostiti 10 raznovrsnih programa do njegova zatvaranja 20. rujna.

Program je satkan od odličnih kazališnih komedija: „Vla vla vlajland“ najnovijeg cabaret hita iz pera multitalenitanog Ivana Lea Leme a kojeg izvodi Ecija Ojdanić.

Komedija „Ne daj se Njofra“ kazališne skupine Lectirum u Split ponovno dovodi Kseniju Pajić uz kolege Mladena Čuturu, Peru Juričića i Katarinu Pericu.

Hit teatar u Split stiže sa svojom najpopularnijom komedijom „Udavače“ u kojoj glume Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički.

Jedinstveni Zijah A. Sokolović na festival dolazi sa svojom proslavljenom predstavom „Lijevo, desno glumac“ kojom obilježava 50 godina svog stvaralaštva.

Za naše najmlađe na programu se nalazi jednistveni dječji mjuzikl „Mi o vuku“ koji je oduševio mališane diljem Hrvatske s Bojanom Jambrošićem i Manuelom Svorcan u glavnim ulogama.

Za vatrometni kraj ovogodišnjeg festivala pobrinut će se neponovljiva Arijana Čulina čiju najnoviju komediju „Men’ se čini da je meni najgore“ na festivalu „Teatar pod zvijezdama“ izvode Nada Kovačević i Ana Gruica Uglešić.

Uz obilje smijeha, festival programski nudi i izvrsnu koncertnu ponudu dovoljno šaroliku da zaista svatko pronađe večer za sebe.

Na ovogodišnji festival u Split dolaze Tomislav Bralić i klapa Intrade uz proslavu 35 godina postojanja klape. Mlada splitska zvijezda Uršula Najev publici će se predstaviti u novom svijetlu kroz glazbeni hommage Amy Winehouse. Lanjski koncertni uspjeh ne sumnjamo ponovit će i Hari Rončević ovog puta u acoustic live izedbi, a šlag na tortu za sve ljubitelje evergreena i kancone donijet će 4 tenora za čije koncerte se uvijek traži ulaznica više.

Festivalske ulaznice u prodaju kreću već danas putem sustava croatia-tickets.com.

Program festivala „Teatar pod zvijezdama 2020.„:

20.08. u 21 VLA VLA VLAJLAND CABARET – kazalište Moruzgva
28.08. u 21 TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE – koncert
29.08. u 21 NE DAJ SE NJOFRA – kazališna grupa Lectirum
04.09. U 17.30 MJUZIKL ZA DJECU *MI O VUKU* – B Glad produkcija
04.09. u 20:30 UDAVAČE – Hit teatar
05.09. u 20:30 HARI RONČEVIĆ – koncert
11.09. u 20:30 4 TENORA – koncert
14.09. u 20:30 FOR AMY – AMY WINEHOUSE – hommage by URŠULA NAJEV koncert
18.09. u 20:30 LIJEVO DESNO GLUMAC – Zijah A. Sokolović
19.09. u 20:30 MEN’ S ČINI DA JE MENI NAJGORE – Nada Kovačević, Ana Gruica Uglešić