Taylor Swift objavila novu verziju pjesme „This Love (Taylor’s Version)”

by svi 7, 2022Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Taylor Swift objavila je novu verziju pjesme „This Love (Taylor’s Version)” s njezinog petog studijskog albuma „1989”! Pjesma se po prvi put mogla čuti u traileru za seriju „The Summer I Turned Pretty”, adaptaciji istoimenog romana autorice Jenny Han, a odsad je dostupna i na svim glazbenim platformama.

„Hvala Jenny Han na uključivanju nove verzije moje pjesme ‘This Love’ u ‘The Summer I Turned Pretty’. Uvijek sam bila izuzetno ponosna na ovu pjesmu i vrlo sam emotivna zbog ovakvog razvoja događaja“, napisala je Taylor na Instagramu.

This Love” je prvotno objavljena na albumu „1989” iz 2014. godine, a riječ je i o jedinoj pjesmi s izdanja koju je napisala sama Taylor. Fanovi su ju nerijetko isticali kao nepravedno podcijenjenu pjesmu, a u vrijeme njezinog izlaska, Taylor je na Tumblru napisala:

„Posljednji put kada sam stvarala poeziju koja je na kraju postala singl, pisala sam u svom dnevniku o nečemu što mi se tada događalo. Iz toga je nastala kratka pjesma koja se sastojala od sljedećih stihova: ‘This love is good / this love is bad / this love is alive back from the dead / these hands had to let it go free / and this love came back to me’. Zapisala sam te riječi, zaklopila dnevnik i naslonila ga na noćni ormarić (…) Odjednom sam u glavi samo čula melodiju – tad sam shvatila da će to biti moja nova pjesma.“

Nakon što je objavila reizdanja „Fearless (Taylor’s Version)” i „Red (Taylor’s Version)”, Swift je prošlog rujna objavila i novu verzija singla „Wildest Dreams (Taylor’s Version)” koji je također originalno objavljen na albumu „1989”.