Taylor Swift novim singlom najavila i novi studijski album!

by lip 14, 2019Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Popularna Taylor Swift jedna je od najuspješnijih glazbenica svih vremena čiji hitovi već dugi niz godina obaraju rekorde slušanosti.

Nakon što je privela kraju eru koju je obilježila posljednjim albumom „Reputation“, pjevačica je novo razdoblje u karijeri započela singlom „Me!“, kojim je poručila da se vraća estetici pastelnog popa.

Na oduševljenje brojnih obožavatelja, danas je nenajavljeno predstavila singl „You Need To Calm Down“ i najavila sedmi studijski album „Lover“. Singl „You Need To Calm Down“ hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Singl „You Need To Calm Down“ supotpisuje Joel Little (Ellie Goulding, Sam Smith, Imagine Dragons), koji je zajedno s Taylor zaslužan i za produkciju. Za pjesmu je predstavljen i Lyric video koji je u manje od 24 sata skupio više od milijun pregleda:

Prije nego je objavila pjesmu, Taylor je otkrila kako će njen sedmi studijski album nositi naziv „Lover“ te da će svjetlo dana ugledati 23. kolovoza ove godine. Album je od danas dostupan za prednarudžbu.

Album će sadržavati 18 pjesama, među kojima je i prethodni uspješan singl „ME!“, a pjevačica je otkrila kako će njime prevladavati romantični motivi: „Romantične pjesme ne moraju nužno biti vesele. Mislim da se romantika može pronaći i u osjećaju tuge ili samoće.“, objasnila je.

Uz romantične motive, album „Lover“ će imati i političkih konotacija, s obzirom da Taylor Swift vrlo otvoreno izražava svoja politička i društvena stajališta, pa se tako nedavno zauzela za LGBT prava, što je istaknula u otvorenom pismu upućenom senatoru američke savezne države Tennessee, u kojem je od njega zatražila da podrži „Equality Act“, zakon koji sprječava diskriminaciju na temelju spolnog i rodnog identiteta.

Uz standarnu verziju albuma, „Lover“ će biti dostupan u četiri različita deluxe izdanja koja će sadržavati i audio snimke nastale u procesu stvaranja pjesama, postere te knjižicu s tekstovima pjesama.