Podijeli objavu

Tame Impala, popularni glazbeni projekt iza kojeg stoji kantautor, multiinstrumentalist i producent Kevin Parker, na oduševljenje kritike i publike predstavlja novi album “The Slow Rush”! Novi album dolazi nakon nekolicine singlova koji su najavili nove spojeve psihodeličnih zvukova i pop glazbe. Album “The Slow Rush” hrvatskoj publici je dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Konačno je stigao! Potpuno novi album australskog projekta Tame Impala s 12 novih pjesama te s Kevinom Parkerom u glavnoj ulozi. Novi album dolazi čak pet godina nakon prethodnika “Currents” koji je svoj značaj potvrdio i s nekoliko glazbenih nagrada te nominacija. Od izlaska prethodnika, frontmen Kevin Parker ostvarivao je suradnje s brojnim glazbenim imenima među kojima su i Lady Gaga te Travis Scott, a prošle godine osvojili su i festival Coachella.

„Većina pjesama na ovom albumu preispituje prolaznost života.“, otkrio je Kevin Parker u razgovoru za New York Times. S talentiranim je glazbenikom na naslovnici albuma surađivao fotograf Neil Krug, a sama je naslovnica simbol za čovječanstvo koje je okolina progutala u tren oka. Jedan od singlova s kojim je najavljen album je „It Might Be Time“. Tema koja se proteže kroz pjesmu je strah od gubitka inspiracije, one kreativne „žice“ koja stvarnost pretvara u umjetnost.

Tame Impala glazbeni je projekt iza kojeg stoji talentirani Kevin Parker. Široj se publici predstavio debitantskim albumom „Innerspeaker“, nakon kojeg je uslijedio također odlično prihvaćen „Lonerism“. Glazbenik je posljednji studijski album naziva „Currents“ objavio 2015. godine te je zahvaljujući njemu ostvario nominaciju za nagradu Grammy. Parker je do danas surađivao s brojnim popularnim glazbenicima, među kojima su Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Mark Ronson i Kanye West.