Podijeli objavu

Glazbenica sa zlatnom karijerom, i po godinama na sceni ali i nagradama, odavno je članica svjetske elite.

Uvijek vesela, nasmijana i ono najbitnije spremna na pjesmu i ples, Neda Ukraden, doživljava možda najljepše trenutke u svojoj iznimno bogatoj karijeri.

Iako je tijekom pedeset godina na sceni, bila laureat svih relevantnih glazbenih priznanja, ovo posljednje, još je jedan od vrhunaca njenog glazbenog rada.

Neda je naime primila poziv za sudjelovanjem na European Music fest-u EMF, koji će se od 03. do 05.05. 2019. održati u prijestolnici zabave, Las Vegasu.

Na festivalu koji je promocija Europske kulture, glazbe i plesa, Neda će pozornicu dijeliti sa svjetskim imenima kao što su Enrique Iglesias, Modern Talking i brojni drugi. Američki organizatori pozvali su je na preporuku Rumunjske televizije, kao veliku zvijezdu koja ima svoj specifični glazbeni izričaj i pečat, a njene pjesme poznaje i pjeva ne samo regija, već cijeli svijet.

Sama Neda, nije krila sreću, ali priznaje i nevjericu, kako će baš ona biti dio ovog festivala, ‘Vijest da budem dio jedne takve svjetske manifestacije zatekla me na mini turneji po Sloveniji. Najprije nisam vjerovala, ali kada su krenuli mailovi sa ugovorom i detaljima, bilo mi je jasno kako nije riječ o šali. Naravno da sam sa velikim zadovoljstvom prihvatila sudjelovati, jer ne samo što ću biti u društvu svjetskih megazvijezda, nego će se moje pjesme i reklame emitirati u programima nacionalnih televizijskih kuća NBC i Fox.’

Ne sumnjamo kako će Neda svojim šarmom i pjesmama, još jednom osvojiti amerikance, gdje i inače često održava koncerte. Dovoljno je prisjetiti se da je njezin evergreen ‘Zora je’, preveden na trinaest svjetskih jezika, pa da zaključimo kako je nastup Nede Ukraden na European Music fest-u 2019. u Las Vegasu, itekako zaslužen.