Svjetska produkcija Mihaela Bluma i Lare Demarin, poslušajte remix ‘Thinking About You’!

by lis 5, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Mlada Lara Demarin, koja je na sebe pažnju javnosti skrenula zapaženim nastupima u televizijskom showu ‘The Voice’, u suradnji sa producentom Mihaelom Blumom, predstavlja nešto novo, drugačije, mladenački, a svjetski.

Remix svjetski poznatog hita Dua Lipa ‘Thinking About You’, nije nešto što se u radijskim eterima čuje često, a još kada vam sam autor službene verzije, oduševljen obradom, da prava na pjesmu i remix iste, uspjeh je još veći.

Ovo nije prvi remix

Cijelu priču zakuhao je sam Mihael, koji je i najzaslužniji za remix, ili kako je priznala sama Lara, koji je ‘odlijepio’ čim je čuo pjesmu, nakon čega je napravio aranžman. Mladi glazbeni producent Hit Recordsa, Mihael Blum, završio je glazbenu MPA akademiju, a ovo nije prvi remix koji potpisuje. ‘Obožavam studijski i produkcijski posao. Volim rad s ljudima, kao i isprobavanje i eksperimentiranje sa novim soundovima.’

Ova glazbena priča ‘zakotrljala’ se slučajno, kada se Lara Demarin, našla u studiju sa Mihaelom radeći na jednom drugom projektu. Ideja je bila napraviti obradu neke strane pjesme, u vlastitom stilu, da se svidi ekipi i prijateljima, kazala nam je Lara, dodajući kako je rezultat iznenadio sve, jer kako kaže, ‘Uspjeli smo nadam se ‘dašak’ svjetske produkcije prenijeti u regionalne okvire, ali sa nekim našim osobnim, mladenačkim, glazbenim potpisom. Želja nam je taj naš stil nastaviti i u budućim pjesmama.’

Uspjeh obrade ni ne čudi, obzirom na činjenicu da Lara glazbu, možemo slobodno reći živi. Uzori su joj Beyonce i Jessie J, a isto tako ne skriva oduševljenje nastupima velikih svjetskih zvijezda. Ona sama, pjeva, pleše, svira gitaru i klavir, a glazbeno usmjerenje zahvaljuje majci, profesorici glazbe.

Foto: Hit Produkcija