Svijet zabave otvara svoja vrata i zove vas u nove avanture

by tra 25, 2022Koncerti, Vijesti, Zanimljivosti

Svijet zabave otvara svoja vrata i zove vas u nove avanture. Nakon zimskog sna naša ekipa dinosaura, pirata, transformera, kauboja, aliena probudila se željna dobrog provoda i vašeg društva. Naše atrakcije spremne su za najzabavnije vožnje, a park smo dodatno obogatili s brojnim punktovima za igru i zabavu. Vrijeme je da zajedno zakoračimo u nove ljetne avanture, a za samo otvorenje pripremili smo vam bogati program s puno iznenađenja i dobre zabave – poručili su organizatori.

Krećemo već od 14 sati kada će vas dočekati naša Funny sa iznenađenjima, zatim ćemo se dobro rasplesati u disko pjena partiju I natjecati, a završavamo čarobnim s puštanjem lampiona i spektakularnim vatrometom.

PROGRAM OTVORENJA 30.4. i 01.05.2022
14.00 Svečano otvorenje sezone Fun parka Biograd
16.00 Funny iznanađenje-ako sretnete Funny u parku i gusara na šarenom biciklu znajte da vas očekuje poklončić
17.00 Disco pjena party -najzabavnija I najpjenastija disko groznica
18.00 Natjecanje u jahanju divljeg bika
20.00 Tombola-zaigraj i osvoji paketiće sa brendom Fun Parka Biograd
20.30 Puštanje lampiona-bajkovit ljetni doživljaj kada ćemo nebo išarati sa najljepšim svjetlećim željama
20.45 – Vatromet na dan 30.4.2022

Nakon svečanog otvorenja selimo na prerije Divljeg Zapada. Ovaj preeeezabavan event razveselio je i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste.

Krenite u divlje avanture i okušajte se u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Naši najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u naš Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke super zabavan dan mogu završiti i sa nekom nagradicom na našoj tomboli.

Kao na svakom početku naše priče o Divljem Zapadu i ovoga puta imati ćemo čast ugostiti našeg uvaženog pernatog ambasadora-papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

PROGRAM ZA 7. I 8.5.2022:

16.00 Pucanje iz luka i strijele
Slikanje sa papigom Koko
18.00 Country pjena party
19.00 Natjecanje u jahanju bika
20.00 Tombola
20.30 Puštanje lampiona